Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Επεισόδια στην Πάτρα... Παναχαϊκή - Αίας Σαλαμίνας 1-1

salamispress Στην Πάτρα, μόλις ο Αίας Σαλαμίνας προηγήθηκε με 1-0, μερίδα οργανωμένων οπαδών κινήθηκε προς τη μεριά του συνιδιοκτήτη της Παναχαϊκής και υπήρξε καρεκλοπόλεμος με μέλη της ασφάλειας. Η ισοφάριση της Πατρινής ομάδας έφερε νέα στιγμή έντασης, η οποία δεν κράτησε πολύ.
Ακολούθησε σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι κρατούνται στο 5ο αστυνομικό τμήμα της πόλης και την Πέμπτη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σχόλια:
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΙΑΝΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΕ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΖΩΝΤΑΣ ΕΔΡΑ. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΔΩΣΑΝ 15000 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΑ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟ ΛΟΥΚΑ? ΜΗΠΟΣ ΟΜΟΣ ΟΛΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?
 
Ξέπλυμα χρήματος??Αποβράσματα διοικούν την ιστορική ομάδα του ΑΙΑ? Πώς το επιτρέπει αυτό η κοινωνία και δεν τους αποδοκιμάζει? Ποιοί είναι αυτοί που θα τα ισοπεδώσουν όλα?Ας πεί κάποιος την αλήθεια να μάθουμε και εμείς οι απλοί πολίτες τί γίνετε με την ομάδα..
 
Α Ν Ε Κ Δ Ο Τ Ο (ΑΠΟ SIMFER)
O Αιας ηρωας και βασιλιας της Σαλαμινας και ο ΑΙΑΣ ως αθλητικος συλλογος ποδοσφαιρου Σαλαμινας, εκτος απο το ιστορικο ονομα, εχουν τελικα κι'αλλο κοινο σημειο!Τι;
Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Η Σ Α Ν και οι δυο !
 
Ανώνυμε τού πρώτου σχόλιου εγώ δέν ξέρω τόν δήμαρχο καί τούς συμβούλους (ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ δηλώνει τή καταγωγή σου) νά έχουν μπλέξει μέ τόν ΑΙΑΝΤΑ αυτόν πού θυμάμαι νά είχε μπλέξει καί είχε μπεί στήν διοίκηση τού ΑΙΑΝΤΑ ήταν ο ΤΖΑΒΑΡΗΣ αυτόν λές ΗΛΙΘΙΟ? τότε έχεις δίκιο γιατί θυμάμαι πού ήταν κολητός τού ΒΑΣΗΛΙΑ καί τούς κρέμασε όλους μόλις χάλασε ή δουλειά ή μάσα δηλαδή ή κονόμα ντέ!!!!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα αποτελέσουν τη διοίκηση του δήμου Σαλαμίνας για την επόμενη διετία είναι οι εξής:
Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου:Μικρομάστορα-Νάννου-Αικατερίνη(η ψηφοφορία έγινε ήδη και η τοποθέτηση είναι οριστική)
Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συνδέσμου:εκκρεμεί η ψηφοφορία.Πρόταση της πλειοψηφίας η κ. Σπηλιωπούλου Μίνα.
Πρόεδρος ΔΕΠΑΣ:θεοχάρης Θοδωρής
Αντιδήμαρχοι:
Αγαπίου Κώστας
Κουτσούκος Νίκος
Καλογήρου Δημήτριος
Μπακαούκας Δημήτριος.
Τέλος, σύμφωνα με γκάλοπ που διενεργήθηκε στη Σαλαμίνα πριν απο λίγες ημέρες με το ερώτημα "ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές" τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
Στη πρώτη θέση ο κ. Τσαβαρής Ιωάννης,τη δεύτερη θέση μοιράζονται η κ.Παπαθανασίου-Νάννου Ισιδώρα με τον κ. Ράπτη Νικόλαο,ακολουθεί ο νύν δήμαρχος κ. Σοφράς Σπυρίδων και τελευταίος στις προτιμήσεις ο κ. Παπασάββας Ομηρος.
 
ΟΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗΣ TON ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΣΤΟΝ SPENDOR
 
Ανώνυμε φίλε σε παραπέμπω στο ΠΑΣΟΚ για λογαριασμό του οποίου διενεργήθηκε το γκάλοπ.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
 
Προς την τοπική οργάνωση Σαλαμίνας.
Το ΠΑΣΟΚ ποιον θα υποστηρίξει για Δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον κατά γενική ομολογία αποτυχημένο και τελειωμένο Σοφρά ή τον Τσαβαρή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο να εκλεγεί Δήμαρχος;
 
Προς την τοπική οργάνωση Σαλαμίνας.
Το ΠΑΣΟΚ ποιον θα υποστηρίξει για Δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές τον κατά γενική ομολογία αποτυχημένο και τελειωμένο Σοφρά ή τον Τσαβαρή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο να εκλεγεί Δήμαρχος;
 
Ρε παιδια μονο ανθρωποι του Τζαβαρη διαβαζουνε και γράφουνε εδω? που είναι οι Σαλαμινιοι? εχετε δοσει χωρο στους γνωστους Γκεμπελικους οπαδους του Τζαβαρη.
 
Εσύ ανώνυμε (14/1/09 21:17) γνώριζες τον Σοφρά πριν τις εκλογές του 2006; Ουρανοκατέβατος ήρθε στην Σαλαμίνα και ακόμα του φαίνεται απίστευτο πως κέρδισε αυτές τις εκλογές! Ας όψεται ο κύριος ΠΑΡΟΝ που βροντοφώναζε ΄΄ψηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄. Και επειδή ο λαός της Σαλαμίνας έχει μάτια και μνήμη θα εκλέξει στις επόμενες εκλογές τον καλύτερο από τους υποψηφίους.
 
ουρανοκατεβατος ναι, αλλα σαν τον σουπερμαν εσωσε τη σαλαμινα απο μακρη αγαπιου .και παμε ξανα.
 
...ξανά θα πας μόνος ή μάλλον θα πας παρέα με τον Σοφρά, που θα φύγει βράδυ...μαζί με όλη την κουστωδία που έχει μαζευτεί στην δημαρχία. Φαινεται τσουζει το γεγονός ότι ο επόμενως Δήμαρχος θα είναι προοδευτικός αλλά όχι της προτίμησης σου έτσι ώστε να βολεύεσαι!!!
 
Προς την τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας.
INTERNET διαθέτεται;
Αν όχι είστε πολύ πίσω από πλευράς τεχνολογίας!
Αν ναι γιατί δεν απαντάται στο καίριο ερώτημα που σας έθεσα για το ΄΄ποια υποψηφιότητα θα στηρίξεται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές΄΄.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress