Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Τον τελευταίο καιρό το blog κάνει αναρτήσεις που δεν αφορούν άμεσα την Σαλαμίνα και αναλλώνεται σε ειδήσεις μη τοπικού ενδιαφέροντος

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
Τον τελευταίο καιρό το blog κάνει αναρτήσεις που δεν αφορούν άμεσα την Σαλαμίνα και αναλλώνεται σε ειδήσεις μη τοπικού ενδιαφέροντος, αγνόώντας ή καλύτερα ξεχνώντας τα μεγάλα τοπικά προβλήματα. Μήπως τα βρήκατε με τον δήμαρχο. Άλλωστε είναι πασιφανές, από τις κρίσεις που κάνετε για τα περιφερειακά εθνικά ζητήματα, ότι εσείς όπως και ο Δήμαρχος έχετε κοινή αριστερή προέλευση.

Το salamispress νιώθει την υποχρέωση να αναρτήσει e-mail που μας στέλνουν γειτονικά blog όπως και αυτά αναρτούν τα προβλήματα της Σαλαμίνας .
Όσων αφορά την ροΐ των αναρτήσεων , εσείς οι πολίτες μας στέλνετε πληροφορίες και εμείς τις αναρτούμε άρα εσείς καθορίζετε την ροΐ .
Δηλαδή ο χρήστης (Salamina-blogger’s) είσαστε εσείς !!!
salamispress

Σχόλια:
Ε οχι και αριστερός ο κ. Σπυρίδων Σοφράς!Ελεος κ. ανώνυμε.Δηλαδή τι θέλετε να μας πείτε, οτι κάθε πρωί ο κ. Δήμαρχος άδει το "εμπρός της γής οι κολασμένοι".Είπαμε ζούμε σε εποχή πολιτικών εκπτώσεων αλλά οχι κι' ετσι.
 
Στο κείμενο γράφω ότι ο Δήμαρχος έχει αριστερή πολιτική προέλευση και ολοκληρώνω δηλώνοντας ότι έχει μεγάλη καπιταλιστική τσέπη.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress