Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΦΙΑΣΚΟ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΕΠΕΝΕ

Όπως διάβασα σε εφημερίδα στο Φλαμίνγκο, φιάσκο ήταν η δημοσίευση στην εφημερίδα, που αναφέρει, για την εύστοχη τοποθέτηση, προϊστάμενου καθαριότητας τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΤΕΠΕΝΕ. Δεν αναφέρεται καν το όνομα του προηγούμενου προϊσταμένου, που ανάγκασε ο δήμαρχος να παραιτηθεί, όπως έγραψε η εφημερίδα, αφού ο ίδιος δεν το γνωρίζει. Το κείμενο είναι φτιαχτό και δημοσιοποιημένο, για να κρατήσει την καρέκλα και να έχει το πλήρες έλεγχο στην καθαριότητα, εφόσον είναι κουμπάρος με τον τέως δήμαρχο κ.Αγαπίου.

Γιατί δεν ήταν προϊστάμενος στην καθαριότητα, τότε με τον κουμπάρο του ο ανίκανος και έρχεται τώρα να το παίξει, εγώ είμαι και κανένας άλλος ; H κρυφονυφίτσα, πίσω από πλάτες άλλων στηρίζεται.

Έχει διαρρεύσει ότι θα αλλάξει ο αντιδήμαρχος στην καθαριότητα χωρίς να γνωρίζω ποιος θα τον αντικαταστήσει. Αλλά ο κ. τεπενές όπου βρεθεί και όπου σταθεί υπερηφανεύεται και λέει ( Ακριβώς με δικά του λόγια ) Εγώ τον έδιωξα τον αντιδήμαρχο. ( Ακόμα εν ενεργία αντιδήμαρχος χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν θα φύγει.) Έναν αξιόλογο άνθρωπο που αντιμετώπισε την καθαριότητα με ότι δυνατότητες είχε. Και από ελλιπή προσωπικό και από οχήματα.
Ανώνυμος πολίτης

Σχόλια:
Το κείμενο είναι ακατανόητο από συντακτικής άποψης και προφανώς προχειρογραμμένο από αμόρφωτο άνθρωπο, όπως είναι και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας.
 
Διαβασα και εγω την εφημεριδα ειναι η εν πειραιει και το γραφει στο κυριε δημαρχε στην 2η σελιδα που αναφερει για τον τεπενε. Ειναι δυνατον ενας προισταμενος να εχει την εξουσια να διωξει εναν αντιδημαρχο;
 
Σας εχει φαει η μαλακια... Αντι ν ασχοληθειτε με το καλο του νησιου κοιτατε ποιος θα πεσει πρωτος στο μεζε.ΟΥΣΤ!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress