Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Φίλε Γιάννη Χιώτη αιωνία η μνήμη σου.

Αποχαιρετάμε τον αγαπημένο μας Γιάννη Χιώτη, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρο του ΔΣ της ΟΕΕΣΣ, ο οποίος με διάθεση για προσφορά, με υπευθυνότητα, αμεροληψία και αφοσίωση υπηρέτησε το πολιτιστικό κίνημα της Σαλαμίνας. Αποχαιρετούν οι φίλοι έναν πιστό και ειλικρινή φίλο. Αποχαιρετούμε όλοι μας μιαν εξέχουσα προσωπικότητα, τον ζεστό άνθρωπο, τον άνθρωπο με τη βαθειά αγάπη για την Κυνόσουρα. Η μορφή του, το μειλίχιο ύφος του, το χιούμορ και ο καλός του λόγος θα μείνουν πάντα στη μνήμη όλων μας.

salamispress Ο Γιάννης Χιώτης, με την ιδιότητα του προέδρου του Συλλόγου Σαλαμινομάχων, ήταν ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας. Στα 32 χρόνια λειτουργίας της ΟΕΕΣΣ ήταν συνεχώς ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Γιάννης Χιώτης, πρωτεργάτης στους αγώνες για την αναβάθμιση του οικισμού της Κυνόσουρας, την ανέγερση του πολιτιστικού κέντρου και την αξιοποίηση του χώρου του Τύμβου των Σαλαμινομάχων, αξιώθηκε να ζήσει την επισημοποίηση του χώρου και την τοποθέτηση του μνημείου των Σαλαμινομάχων.

Την Τρίτη 16-12-2008 στις 12 το μεσημέρι, θα είμαστε όλοι στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στα Αμπελάκια για να τον αποχαιρετήσουμε. Του αξίζει.
15/12/08
Γραφείο Τύπου ΟΕΕΣΣ


Τα βαθύτερα συλλυπητήρια και προσευχές μας στην οικογένεια του Θανών .
salamispress

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress