Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Διαδηλώσεις πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές γυμνασίων και λυκείων σε κεντρικούς δρόμους της Σαλαμίνας

salamispress Πορείες διαμαρτυρίας της δολοφονίας του 15χρονου σε κεντρικούς δρόμους της Σαλαμίνας σήμερα το πρωί από μαθητές γυμνασίων και λυκείων με κατάληξη μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο και κλείσιμο της Λ. Σαλαμίνας λίγο μετά της δέκα το πρωί .

Το χρονικό της δολοφονίας του 15χρονου
Ηταν λίγο πριν τις 9 το βράδυ του Σαββάτου όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πέρασε από τα Εξάρχεια ένα περιπολικό με τους δύο αστυνομικούς. Εκεί δέχθηκε επίθεση από νεαρούς με μπουκάλια χωρίς, όμως, τα επεισόδια να πάρουν διαστάσεις.
Οι αστυνομικοί πήγαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, άφησαν το περιπολικό και κινούμενοι πεζοί πήγαν προς αναζήτηση των νεαρών που τους επιτέθηκαν. Στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα γύρω στις 9 και 10, σύμφωνα με τις μαρτυρίες διαπληκτίστηκαν με ομάδα νεαρών, ο ένας αστυνομικός έριξε χειροβομβίδα κρότου λάμψης και ο άλλος πυροβόλησε τρεις φορές, με μια σφαίρα να χτυπά στο στήθος τον 15χρονο.
  • Απο: papnik...δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Σχόλια:
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΗΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕ ΛΕΩ,.΄'/
     
    τρεξτε να αντιγραψετε τις ανατροπες αδελφια εκει εχει εγγειρι ενημερωση πως δεν το εχετε κανει ακομη?
     
    Μαθε να γραφεις σωστα πρωτα ρε ηλιθιε και αγραμματε παπαρολογε
    ''΄Εγγυρη'' και οχι εγγειρι!!!
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress