Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στα πλαίσια της τακτικής τετραετούς εκπομπής ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

salamispress Ο/Η spendor άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες για την αποχέτευση?
Γιατί η κατασκεύαστρια εταιρεία δεν έχει πληρωθεί και γιατί η ΕΥΔΑΠ δεν επιτρέπει την σύνδεση του δικτύου στα αντλιοστάσια.
Γιατί δεν έχει πληρωθεί η εταιρεία?
Γιατί δεν υπογράφουν οι επιβλέποντες μηχανικοί του δήμου και της ΕΥΔΑΠ(οι οποίοι δεν επέβλεπαν).
Γιατί δεν υπογράφουν οι μηχανικοί του δήμου?
Διότι τους ενημέρωσε η ΕΥΔΑΠ οτι ασκούν επίβλεψη σε ένα παράνομο έργο και έτσι σταμάτησαν και αυτοί να επιβλέπουν.

Γιατί δεν επιβλέπουν οι μηχανικοί της ΕΥΔΑΠ?
Γιατί η ΕΥΔΑΠ δεν συμφωνεί με το σύστημα ΒΑΚΟΥΜ και έχει δηλώσει οτι δεν παραλαμβάνει το έργο(λειτουργία-συντήρηση-επισκευή).
Γιατί επέμεινε ο δήμος στο σύστημα ΒΑΚΟΥΜ αφού ήξερε οτι η ΕΥΔΑΠ δεν το παραλαμβάνει?
Διότι εμείς είμαστε μάγκες και τα ξέρουμε όλα, η διότι έτσι συμβούλεψε τον δήμαρχο ο ειδικός του σύμβουλος κ. Σάντος.Διαλέγετε και παίρνετε.

Γιατί ο δήμος έστειλε τώρα επιστολή στην ΕΥΔΑΠ που αναφέρει ότι συμφωνεί να γίνει το έργο μόνο με το βαρυτικό σύστημα?
Γιατί προφανώς διεπίστωσε οτι δεν παίζουν με την εταιρεία(ΕΥΔΑΠ) η οποία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη για την αποχέτευση στην περιοχή της Αττικής και γιατί βλέπουν(αργά,πολύ αργά) οτι το έργο οδηγείται σε αδιέξοδο.
Γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί το έργο με το βαρυτικό σύστημα?
Γιατί η προσφορά της εταιρείας ΓΗΓΕΡΤΟΝ και η κατακύρωση σε αυτήν του μειοδοτικού διαγωνισμού έχει γίνει για άλλη μελέτη που περιλαμβάνει και το σύστημα ΒΑΚΟΥΜ το οποίο κοστίζει και οκτώ εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.
Που είναι αυτοί που έλεγαν αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη και συνεχίζουμε το έργο όπως νομίζουμε?
Ο ένας απ΄ όσο γνωρίζω ασχολείται με τα κομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Φαίνεται πως μετά το δήμο επιχειρεί να σώσει και το ΠΑΣΟΚ.Οι άλλοι περιφέρονται ασκόπως στους διαδρόμους του δημαρχιακού μεγάρου και χασκογελούν ως συννένοχοι η ως βλάκες.
Κυρίες και κύριοι μόλις παρακολουθήσατε το έργο Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στα πλαίσια της τακτικής τετραετούς εκπομπής ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.
  • Απο: spendor...δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Σχόλια:
    Είναι πράγματι λυπηρά τα όσα γράφεις. Ειναι να μην απογοητεύεται κανείς με όλα αυτά? Η απορία μου είναι οτί ποιός θα πληρώσει, εκτός από εμάς που ήδη το έχουμε πληρώσει, για όλα αυτά? Έχει ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο πολιτικό άσυλο? Αν ναι προτείνω να τους πάρουμε κυνήγι με τις πέτρες. Κρίμα......
     
    Μπράβο spendor, τρομερό το ρεπορταζ!
     
    Spendor,ή δεν είσαι καλά πληροφορηένος ή κάνεις αισχρή αντιπολίτευση.
    Για όσους σαμποτάρουν το έργο δεν έχεις να πεις τίποτα; Μήπως είσαι ένας απ' αυτούς;
     
    Αγαπητέ spedor βλεπεις που λεω αλήθεια ότι είσαι του κυκλώματος πολά εσωτερικά γνωρίζεις μήπως είσαι λέω μήπως;
     
    επειδη εχουμε ολοι ανησυχησει για την αποχετευση παρακαλουμε το γραφειο του Δημαρχου να μας ενημερωσει εστω και με λιγα λογια ,θα ξαναρχισουν οι εργασιες?
     
    Δεν είμαι καλά πληροφορημένος το ομολογώ και δεν είμαι καλά πληροφορημένος γιατί δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, η ενημέρωση που γίνεται περιορίζεται σε δευτερευούσης σημασίας θέματα και αγνοεί τα πραγματικά περιστατικά.Αυτοί που σαμποτάρουν το έργο για μικροκομματικές σκοπιμότητες και πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη είναι καταδικαστέοι απο το σύνολο της κοινωνίας που ενδιαφέρεται για την ολοκλήρωσή του.Οχι φίλοι ανώνυμοι δεν κάνω αισχρή αντιπολίτευση ούτε είμαι του κυκλώματος, οπως και αν αυτό προσδιορίζεται, προσπαθώ απλώς να εκφράσω την αγωνία του πολίτη αυτού του τόπου για ένα έργο ζωτικής σημασίας.Αν αυτό δεν γίνεται με επιτυχία η αν υπάρχουν ανακρίβειες σε αυτά που γράφω παρακαλώ να με κρίνεται με επιείκεια.Ουτε Δήμαρχος είμαι ούτε η κοινοπραξία που εκτελεί το έργο.Ενας απλός ποίτης είμαι και τίποτα περισσότερο.
     
    Spedor, ένας απλός πολίτης δεν μπορεί να εκφράζεται με βεβαιότητα ότι "ο δήμος έστειλε τώρα επιστολή στην ΕΥΔΑΠ που αναφέρει ότι συμφωνεί να γίνει το έργο μόνο με το βαρυτικό σύστημα" ούτε να θεωρεί ως γεγονός, και να γράφει κάτι που άκουσε από αυτούς που θα χαρούν αν δε γίνει το έργο γιατί τότε γίνεται βαποράκι της παραπληροφόρησης.
    Τώρα που υπάρχει στο blog ανάρτηση με κάποια απ' όσα είπε ο Δήμαρχος στη συνέντευξη τύπου, πιστεύω ότι σου λύθηκαν κάποιες απορίες.
     
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress