Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Γιορτές με τα βρομόνερα των ( κακομοίρηδων )… στους δρόμους της Σαλαμίνας

salamispress Δεν σέβονται ούτε τις γιορτινές μέρες οι (κακομοίρηδες) συμπολίτες μας με τους σωλήνες να αδειάζουν τα πλυντήρια και τους βόθρους τους στα πεζοδρομία στα Παλούκια στο Τσάμη και στην Κούλουρη .

Δεν μπορούμε πλέων να περπατήσουμε στα πεζοδρόμια χωρίς να πατάμε τα βοθρολύματα και να γλιστράμε στα σαπουνόνερα από τα πλυντήρια των ( κακομοίρηδων ) .

Απελπισία – Αγανάκτηση - Ντροπή - Κακομοιριά
Ζητάμε από την εκλεγμένη ηγεσία του τόπου να μας προστατεύσει από τους ανεγκέφαλους, εγκληματίες, κακομοίρηδες, (συμπολίτες) που συστηματικά ρυπαίνουν τους δρόμους μας τα πεζοδρομία μας και εγκληματούν εις βάρος της δημόσιας υγείας καθημερινός .

Όχι στην συγκάλυψη δεν θα ανεχτούμε άλλο το δεν ξέρω ποιος και δεν είδα.

Από αύριο το salamispress θα δημοσιεύει τις διευθύνσεις των κακομοίρηδων και εάν τα μάθουμε και τα ονόματα αυτών των εγκληματιών .

Και ερωτούμε την εκλεγμένη ηγεσία του Δήμου Σαλαμίνας :
Γιατί ο Δήμος Σαλαμίνας δεν έχει κανονισμό καθαριότητας ?
Γιατί ο κανονισμός καθαριότητας όταν δεν ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο δεν βελτιώθηκε για να ξαναέρθει για ψήφισμα ?

Και ερωτούμε τις εκλεγμένες ηγεσίες των Δήμων της Σαλαμίνας :
Γιατί οι Δήμοι Σαλαμίνας και Αμπελακίων είναι ο μόνοι Δήμοι στην Αττική που δεν εφαρμόζουν κανονισμό καθαριότητας ?

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ στον οποίο το υπουργείο Μεταφορών στηρίζει πολλά για την μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας .

Παρενόχληση άλλων χρηστών των οδών καθώς και των διαμενόντων σ’ αυτές, προκαλώντας θόρυβο, σκόνη, καπνό ή ρίψη υγρών, πρόστιμο 80 ευρώ από 65,50 ευρώ.

Tη μεγαλύτερη αύξηση παρουσιάζει το πρόστιμο για παράλειψη τοποθέτησης προειδοποιητικών πινακίδων για εκτελούμενα έργα από εργολάβους, το οποίο δεκαπλασιάζεται και διαμορφώνεται στα 1.500 ευρώ (από 166 ευρώ) αλλά και το πρόστιμο για θόρυβο από ηχοσυστήματα, το οποίο θα είναι πλέον 200 ευρώ από 65,50 ευρώ.

Αυξάνονται και τα πρόστιμα για την παράνομη στάθμευση, που θεωρείται άλλωστε από τους σημαντικότερους παράγοντες επιβάρυνσης του κυκλοφοριακού προβλήματος. Τα πρόστιμα κυμαίνονται από 20 ευρώ για περιοχές ελεγχόμενης στάθμευσης έως και 80 ευρώ για τις περιπτώσεις όπου απαγορεύεται η στάθμευση όπως είναι οι διαβάσεις πεζών. Δραστικά μέτρα λαμβάνονται για όσους σταθμεύουν σε χώρους για ΑΜΕΑ ή μπροστά από ειδικές ράμπες διευκόλυνσης της κίνησης των ΑΜΕΑ, παράβαση που «κοστίζει» στον οδηγό από 150 έως 200 ευρώ, έναντι 61,5 ευρώ που ισχύει σήμερα.

Άρα η Τροχαία Σαλαμίνας είναι η αρμόδια αρχή να εφαρμόσει το Νόμο , ( Παρενόχληση άλλων χρηστών των οδών καθώς και των διαμενόντων σ’ αυτές προκαλώντας θόρυβο, σκόνη, καπνό ή ρίψη υγρών ).

Και βγάζουμε το συμπέρασμα ότι , η απόφαση είναι πολιτική και η Δημοτική Αρχή έχει την δύναμη και το όργανο να εφαρμόσει τον παραπάνω Νόμο.
salamispress

Σχόλια:
ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΜΗΡΙΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΙΡΙΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΑΝΟΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..
 
JKHKHIJINNLMK
 
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΓΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΠΛΗΝΤΥΡΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΒΟΘΡΟΥ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ..ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥ!
 
Να αναφέρουμε και την απελπιστική κατάσταση με τα σκουπίδια..Οι κάδοι γεμάτοι μέχρι έξω, τσάντες με σκουπίδια παντού...Τα αδέσποτα ζώα έχουν απλώσει τα σκουπίδια παντού και γίνετε ένας χαμός.Αυτό το χάος ποιός είναι υπεύθυνος να το επαναφέρει σε μία ανθρώπινη και υγιεινή κατάσταση???Υπάρχει υπεύθυνος του δήμου? Αν υπάρχει να μας πείτε ποιός είναι να τον συγχαρούμε που πρωτοχρονιά ήταν όλη η Σαλαμίνα (αλλά όχι μόνο πρωτοχρονιά σε καθημερινό επίπεδο) μέσα στην βρώμα και την δυσοδία!!
Μόνο με εκβιασμούς γίνετε δουλειά? Αν είναι, έχω φωτογραφικό υλικό να το προωθήσουμε στην Νομαρχία και στον Τύπο για να αλλάξει κάτι!!
Άντε και Καλή Χρονία σε Όλους!
 
ΤΙ ΕΓΙΝΕ BOYS ,ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΥΤΙΟΦΟΡΩΝ;ναι
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ;ναι
ΘΑΡΡΩ ,ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ ,Ε, Ε,Ε ;ναι;
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ;οχι
ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ;οχι
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ; οχι
ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ;ωω ναιαιαιαι!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ;
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Σ'ΑΥΤΟ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ,ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ,ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, Ο/Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΥΣΤΕΡΙΑΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ,Σ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥΝΑΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΤΟΥ 2009.
ΠΑΝΤΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΣ- ΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ.Ε,ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
Μ Ε
Υ Γ Ε Ι Α!
 
Ολα αυτά που αναφέρετε φίλοι μου έχουν μια κοινή αιτία την έλλειψη παιδείας. Η παιδεία κατά την γενικότερη έννοια της παρέχετε/ επιβάλετε από το κράτος. Παρέχετε μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα και επιβάλετε μέσα από την εφαρμογή των νόμων και κανόνων που διέπουν το κράτος. Αλήθεια πιστεύετε οτι κάτι τέτοιο γίνετε στην Ελλάδα?
Καλή Χρονιά σε όλους ...
 
ΑΥΤΡΗ Η ΓΥΦΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΓΟΥΒΕΣ ΟΠΩΣ Η ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΤΑ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress