Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Σταματήστε τον θάνατο...των αμάχων Παλαιστινίων από τους Ισραηλινούς

salamispress Συγκλονιστικές μαρτυρίες ακτιβιστών που βρίσκονται στην Λωρίδα της Γάζας
«Οι βόμβες άρχισαν να πέφτουν την ώρα που τα παιδιά βρισκόντουσαν έξω στους δρόμους, γυρνώντας σπίτι από το σχολείο. Ετρεξα να βγω κι εγώ έξω κι ένα πεντάχρονο κοριτσάκι έπεσε κατατρομοκρατημένο στην αγκαλιά μου κλαίγοντας με λυγμούς...».
Σάρον Λοκ, Αυστραλία

«Την ώρα των επιθέσεων βρισκόμουν στη λεωφόρο Ομάρ Μουκτάρ (σ.σ. ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης της Γάζας). Είδα την έκρηξη ενός πυραύλου κάπου 150 μέτρα μακριά, σε σημείο όπου κόσμος ήδη είχε μαζευτεί για να περισυλλέξει νεκρούς και τραυματίες. Ασθενοφόρα, φορτηγά, ΙΧ, κάρα, ό,τι μπορεί να κινηθεί μεταφέρει τραυματίες στα νοσοκομεία. Τα νοσοκομεία έδωσαν πρόωρο εξιτήριο στους νοσηλευόμενους αρρώστους για να κάνουν χώρο για τους τραυματίες. Μόλις έμαθα πως ανάμεσα στους αμάχους που σκοτώθηκαν ήταν η μητέρα κάποιων καλών μου φίλων από την Τζαμπάλια»
Εύα Μπάρτλετ, Καναδάς

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΔΑ ( ΠΟΛΕΜΟΥ ) ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΜΑΧΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ !!!
salamispress

Σχόλια:
Το κράτος του Ισραήλ για μία ακόμη φορά επιχειρεί τη συστηματική γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και την επιβολή των συμφερόντων του στην περιοχή με τη δύναμη των όπλων.Αδιαφορόντας για την κατακραυγή επιλέγει να προβάλει εκ νέου το ρόλο του χωροφύλακα της Μέσης Ανατολής,ρόλος που του έχει ανατεθεί απο την αρχή της δημιουργίας της κρατικής του οντότητας.
Αφωνοι παρακολουθούμε την τρομακτική αεροπορική δύναμη πυρός που έχει εξαπολυθεί εναντίον μιας ουσιαστικά αποκλεισμένης απο τους Ισραηλινούς περιοχής,της Λωρίδας της Γάζας,η οποία στερείται ακόμη και των βασικών υποδομών για την εξυπηρέτηση των πολιτών που διαβιούν σε αυτήν.
Αφωνοι παρακολουθούμε τις αντιδράσεις των κυβερνήσεων.
Οι κυβερνήσεις της Ευρώπης ψέλλισαν ευχολόγια και η Καγκελάριος της Γερμανίας είπε ότι φταίει η Χαμάς,άρα σφάχτε τους όλους κατά τη λογική της.Η κυβέρνηση του Μπούς συμφωνεί απολύτως αλλά να προσέχουν οι πιλότοι τους αμάχους!Καί ο "φίλος" μας Ομπάμα οτι είναι αποφασισμένος να εργαστεί για την ειρήνη.Προφανώς οταν πλέον δεν θα έχει απομείνει τίποτα.Οι δέ κυβερνήσεις των Αράβων μονίμως διχασμένες και χωρίς ενιαία πολιτική άποψη.Η επίσημη Ελληνική κυβέρνηση δεν βρήκε κάτι περισσότερο να πεί απ' όσα επιβάλει η στενή διπλωματική γλώσα παρόλο που η χώρα μας έχει πρόβλημα κατοχής τμήματος της Κύπρου και επιζητεί την συμπαράσταση των άλλων λαών.Δυστυχώς και οι γενοκτονίες σήμερα υποκύπτουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και σε διεθνείς ισορροπίες.Οπως φαίνεται δεν υπάρχουνε λαοί αλλά συμφέροντα για τις ελλαστικές συνειδήσεις των κυβερνόντων.Δυστυχώς ο "προληπτικός πόλεμος" οι "χειρουργικές επεμβάσεις" το "σόκ και δέος" και οι "παράπλευρες απώλειες",δημιουργήματα όλα των νοσηρών εγκεφάλων του Αμερικανικού Πενταγώνου,βρίσκουν αντιγραφείς και πρόθυμους μιμητές.Αν θυμάστε το ίδιο έργο το έχουμε παρακολουθήσει ξανά στο Ιράκ στο Αφγανιστάν και στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
 
Καλημέρα!
Μην ξεχνάμε πιό πρόσφατα τον Λίβανο. Μην ξεχνάμε πως οι καταστροφές κι οι θάνατοι , το ισοπέδωμα κρατών που γίνεται σήμερα μέσα σε λίγες μέρες, παλιά θα χρειάζονταν μήνες και χρόνια ίσως πολέμου.
Μα όσο οι "Μεγάλοι", θα προχωρούν μόνο σε ψηφίσματα και λόγια, θα την πληρώνουν οι "μικροί"...
Όσο θα "χαϊδεύουν" το Ισραήλ, αυτό θα συνεχίζει το αιματοκύλισμα όλης της γύρω περιοχής.
Στην Αμερική ο νυν και ο μελλοντικός Πρόεδρος, κάνουν διακοπές. Υπάρχει υποτίθεται "κενό εξουσίας"... Οτιδήποτε, αρκεί να μην επέμβουν...
Ας πετάξουν τους Ισραηλινούς μιά φορά, έξω από τις Συνεδριάσεις των κρατών μελών της ΕΟΚ...
Ας κλείσουν τις πρεσβείες τους...
Ας διακόψουν τα κράτη της ΕΟΚ διπλωματικές και εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ, μέχρι να συμμορφωθεί.
Τότε ίσως υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα που θα κρατήσει...
Τώρα με τα ψηφίσματα και τις συζητήσεις κάθε φορά, ως να τελειώσουν αυτές, οι στρατηγοί τη δουλειά τους την έχουν κάνει...
Κι αποχωρούν απλά γιατί τελείωσαν, όχι γιατί επείσθησαν στις παραινέσεις της Ευρώπης...
Κι ύστερα ετοιμάζουν το νέο αιματοκύλισμα.
Καλή Χρονιά με ΕΙΡΗΝΗ σε όλον τον Κόσμο!
 
Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress