Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Aκατάλληλα για κατανάλωση κρέατα βρέθηκαν και στη Σαλαμίνα

salamispress ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aπό την αγορά του ευρύτερου Πειραιά κατασχέθηκαν:
• 273 κιλά ρολό κοτόπουλου, συκώτι και κρέας χοιρινό από την επιχείρηση ΚΥΝΕΒΥΖΙΔΗΣ Α.Ε. στην οδό Κουταΐση 29 στη Νίκαια, τα οποία βρέθηκαν νωπά σε κατάψυξη.

• 257 κιλά αλιεύματα, κρέατα και κρεατοσκευάσματα από το κρεοπωλείο Αφοί Σταμπουλή, στην Λεωφ. Φανερωμένης στη Σαλαμίνα, από τα οποία κάποια αν και νωπά βρέθηκαν στην κατάψυξη, άλλα δεν έφεραν ενδείξεις και άλλα εμφάνιζαν αλλοιώσεις οργανοληπτικών χαρακτήρων.

• 125 κιλά ρολό κοτόπουλου, σουβλάκια χοιρινά, εντόσθια, από το κρεοπωλείο του Δημ. Λεβέντη στην οδό Εφέσης & Μακρυγιάννη στον Ρέντη, λόγω λήξη του ορίου συντήρησης.

• 107 κιλά τυριά (γραβιέρα Κρήτης και κεφαλομυζήθρα) από το κατάστημα της εταιρείας Μπαταγιάννη Α. – Βλαχοκώστας Χ. Ο.Ε. στην οδό Κέκροπος 10 στον Πειραιά, λόγω αλλαγής οργανοληπτικών χαρακτήρων.

• 60 κιλά κατεψυγμένα παρασκευάσματα κρεάτων (ρολό χοιρινό και παρασκευάσματα βοδινού κιμά), από την MAKRO CASH & CARRY, στην οδό Κηφισού 98 στον Ρέντη, λόγω ασαφών ενδείξεων για το παρασκεύασμα κιμά και λήξης ορίου συντήρησης για το χοιρινό ρολό.

• 48 κιλά μοσχαρίσιος κιμάς χωρίς ενδείξεις και μοσχαρίσιο συκώτι με λήξη ορίου συντήρησης, από το σούπερ μάρκετ ΚΑΝΑΚΗΣ στη Σαλαμίνα.

Οι γεωπόνοι της Νομαρχίας Πειραιά προχώρησαν επίσης στην απαγόρευση εισόδου στην χώρα από το Ε' Τελωνείο Πειραιά σε 22 τόνους χύμα ρεβύθια προέλευσης Μεξικού.
Απο: Γραφείο Τύπου Νομαρχίας Πειραιά

Σχόλια:
Πλέον ακούμε σε κάθε είδηση το ίδιο super market στη Σαλαμίνα να παρανομεί και δεν μας κάνει εντύπωση. Κανονικά αν ήμασταν σοβαροί καταναλωτές έπρεπε να του κάναμε ένα μποικοτάζ για μερικές μέρες για να δούμε αν θα το ξανά έκανε. Αλλά τώρα που το κράτος κάνει σωστά την δουλειά του εμείς κοιμόμαστε κι όταν δεν την κάνει και την "πατάμε" λέμε δεν υπάρχει κράτος.
 
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress