Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Είδατε πόσο ωραίο είναι το νησί μας με την λάσπη που επικρατεί στους δρόμους;

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
Είδατε πόσο ωραίο είναι το νησί μας με την λάσπη που επικρατεί στους δρόμους; Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε και για αυτό το κατόρθωμα τον ευεργέτη μας τον μεγάλο τον κ. Αγγέλου. Έκανε το νησί μας Κορωπί υπό τις ευλογίες όλων των "ισχυρών" του νησιού μας.
Παρατηρήσατε τι φορτήγα καινούρια πήρε ο δήμαρχος μας για την καθαριότητα; Αν τα παρατηρήσατε σταθμευμένα έξω από το δημαρχείο σίγουρα θα είδατε τι μάρκα είναι τα φορτηγά. Λέτε να είναι η ίδια μάρκα που έχει και ο γνωστός επιχειρηματίας τον στόλο του; Λέτε να έχουν τα ίδια γούστα και τις ίδιες προτιμήσεις; Ή μήπως κάτι άλλο....;
Όσο για τα έργα που γίνονται στην παραλία καλό θα ήταν να είχαμε κάποια ενημέρωση για να δούμε πόσο κόστισε το συγκεκριμένο έργο.
Αντί να έχουμε πληροφόρηση από τον επιχειρηματία για τα πόσα δίνει κάθε μήνα στον δήμο ως φόρο, θα προτιμούσα αυτά τα στοιχεία να μας τα έδινε και επίσημα ο δήμος μας. Πλήρη διαφάνεια!! Και μην μας πείτε κάντε επίσημα ονομαστική αίτηση για να τα πάρετε αυτά τα στοιχεία, διότι είναι γνωστό το κόλπο της στοχοποίησης.
ΥΓ. Η επιτροπή αγώνα χάθηκε. Δεν μάθαμε και τι έγινε με την δημοσιογράφο του ΕΤ.
Ο/Η Ανώνυμος

Σχόλια:
Κολλημένος με τη μπάλα!!!!!
 
Θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζουν τα έργα που γίνονται ΤΩΡΑ στην παραλία και καλά κάνεις.
Μηπώς έχεις ρωτήσειόμως πόσο κόστισε το Δηματχείο, το θέτρο, η ιχθυαγορά, το συντριβάνι κλπ;
Μήπως η περιέργειά σου είναι επιλεκτική και σκόπιμη;
 
Ο χαρακτηρισμός ενός ενδιαφέροντος ως σκόπιμος ή επιλεκτικός μόνο από ανεγκέφαλους θα μπορούσε να υποθεί. Σίγουρα έχουν κάνει πλιάτσικο τα μικροκοματικά σου (κι όχι μόνο) συμφέροντα στον εγκέφαλο σου και τον έχουν αφήσει άδειο. Μα είναι δυνατόν να μου απαντάς πως όταν ρωτώ για ένα θέμα θα πρέπει να έχω προυπηρεσία σε άλλα θέματα; Ή μήπως όταν ρωτώ για ένα θέμα θα πρέπει να επισυνάπτω και προηγούμενες μου ερωτήσεις για να σε καλύπτω προσωπικά. Αλλά σίγουρα από κάπου θα είσαι "μισθωτός" και σε έτσουξε το σχόλιο μου.
Σκόπιμη και επιλεκτική είναι η επίθεσή σου για υποβάθμιση των ερωτημάτων μου. Θες να κρύψεις την αλήθεια και πετάς την μπάλα στην εξέδρα με προσωπικές επιθέσεις. Σημειώνω το σχόλιο σου ότι για την ουσία έκανες τουμπεκί.
Όσο για τον πρώτο θα του έλεγα καλύτερα κολλημένος με την μπάλα παρά κολλημένος με τα μπαλέτα.
 
Είναι πασιφανές οτι η επιτροπή αγώνα εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς. Το ζητούμενο είναι ο Δήμος μας τι έκανε? Τελείωσε το έργο του με το ψήφισμα της επιτροπής που υιοθέτησε? Νομίζω οτι μας θεωρούν όλους χαζούς. Εγώ δεν κουράζομαι να τους γράφω οτι για να λύθεί αυτό το μεγάλο πρόβλημα του νησιού πρέπει να ακολουθηθεί η νόμιμη οδός. Το κράτος στο οποίο ζούμε έχει νόμους. Θα έπρεπε να κινηθείτε κύριοι του δημοτικού συμβουλίου προς την κατεύθυνση της εφαρμογής τους. Βέβαια για να το κάνετε αυτό πρέπει να είστε και εσείς νόμιμοι. Είστε?

Ανώνυμος Λατομομάχος
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress