Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ... ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

salamispress Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΗΓΕΡΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ 4 ΝΟΕ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΟ.
salamispress

Σχόλια:
ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
 
ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ?
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ?
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ?
 
Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες για την αποχέτευση?
Γιατί η κατασκεύαστρια εταιρεία δεν έχει πληρωθεί και γιατί η ΕΥΔΑΠ δεν επιτρέπει την σύνδεση του δικτύου στα αντλιοστάσια.
Γιατί δεν έχει πληρωθεί η εταιρεία?
Γιατί δεν υπογράφουν οι επιβλέποντες μηχανικοί του δήμου και της ΕΥΔΑΠ(οι οποίοι δεν επέβλεπαν).
Γιατί δεν υπογράφουν οι μηχανικοί του δήμου?
Διότι τους ενημέρωσε η ΕΥΔΑΠ οτι ασκούν επίβλεψη σε ένα παράνομο έργο και έτσι σταμάτησαν και αυτοί να επιβλέπουν.
Γιατί δεν επιβλέπουν οι μηχανικοί της ΕΥΔΑΠ?
Γιατί η ΕΥΔΑΠ δεν συμφωνεί με το σύστημα ΒΑΚΟΥΜ και έχει δηλώσει οτι δεν παραλαμβάνει το έργο(λειτουργία-συντήρηση-επισκευή).
Γιατί επέμεινε ο δήμος στο σύστημα ΒΑΚΟΥΜ αφού ήξερε οτι η ΕΥΔΑΠ δεν το παραλαμβάνει?
Διότι εμείς είμαστε μάγκες και τα ξέρουμε όλα, η διότι έτσι συμβούλεψε τον δήμαρχο ο ειδικός του σύμβουλος κ. Σάντος.Διαλέγετε και παίρνετε.
Γιατί ο δήμος έστειλε τώρα επιστολή στην ΕΥΔΑΠ που αναφέρει ότι συμφωνεί να γίνει το έργο μόνο με το βαρυτικό σύστημα?
Γιατί προφανώς διεπίστωσε οτι δεν παίζουν με την εταιρεία(ΕΥΔΑΠ) η οποία έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη για την αποχέτευση στην περιοχή της Αττικής και γιατί βλέπουν(αργά,πολύ αργά) οτι το έργο οδηγείται σε αδιέξοδο.
Γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί το έργο με το βαρυτικό σύστημα?
Γιατί η προσφορά της εταιρείας ΓΗΓΕΡΤΟΝ και η κατακύρωση σε αυτήν του μειοδοτικού διαγωνισμού έχει γίνει για άλλη μελέτη που περιλαμβάνει και το σύστημα ΒΑΚΟΥΜ το οποίο κοστίζει και οκτώ εκατομμύρια ευρώ επιπλέον.
Που είναι αυτοί που έλεγαν αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη και συνεχίζουμε το έργο όπως νομίζουμε?
Ο ένας απ΄ όσο γνωρίζω ασχολείται με τα κομματικά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Φαίνεται πως μετά το δήμο επιχειρεί να σώσει και το ΠΑΣΟΚ.Οι άλλοι περιφέρονται ασκόπως στους διαδρόμους του δημαρχιακού μεγάρου και χασκογελούν ως συννένοχοι η ως βλάκες.
Κυρίες και κύριοι μόλις παρακολουθήσατε το έργο Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ στα πλαίσια της τακτικής τετραετούς εκπομπής ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.
 
Αγαπητέ spedor σε παρακολουθώ τακτικά και βγάζω το συμπέρασμα ότι και συ είσαι του κυκλώματος.
Το μόνο που απομένει είναι να μας πεις για ποιόν δουλεύεις
 
Αγαπητέ ανώνυμε δεν κατάλαβα πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.Αν έχεις την καλοσύνη να αναλύσεις τις σκέψεις σου για να καταλάβω κι' εγώ.Οσον αφορά τα περί κυκλώματος δεν συμφωνώ μαζί σου.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress