Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Αγαπάτε και προστατέψτε την ΣΑΛΑΜΙΝΑ... Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας.

Ο/Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
Παράξενε ή περίεργε (εφόσον όλοι καταλάβαμε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο),μάθε πως άλλη κοινωνική ομάδα είναι οι ΄΄ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ και άλλη κοινωνική ομάδα είναι οι ΄΄ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄.
Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι έμπειρα και καταξιωμένα άτομα, γνωστά στην κοινωνία της Σαλαμίνας και έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί δημόσια για το καλό του νησιού μας.

Οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟI ΠΟΛΙΤΕΣ είναι μία ανεξάρτητη μη παραταξιακή ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι εκφράζουν τις απόψεις τους ηλεκτρονικά μέσω του blog.

Το κοινό σημείο των δύο ομάδων είναι ότι αγαπάμε το νησί μας, αγωνιούμε για το μέλλον του και είμασε πάντα αντιμέτωποι με κάθε λανθασμένη ενέργεια (δημοτικής αρχής ή ιδιωτικής πρωτοβουλίας) που βλάπτει το κοινωνικό σύνολο και τον τόπο μας.
Αγαπάτε και προστατέψτε την ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Είναι καθήκον και υποχρέωση όλων μας.
  • Απο: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Σχόλια:
    Όταν λες αντιμέτωποι με κάθε λανθασμένη ενέργεια μπορείς να προσδιορίσεις με ποια όπλα θα τους αντιμετωπίσεις;
     
    Μας πείσατε τώρα!!!
     
    mporite na mas kanete gnosta ta onomatakia sas?
     
    O Γέρος της Δημοκρατίας Γ. Παπανδρέου είχε πει για το Γ. Γρίβα (Διγενή): "Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εντροπιάστη εμφανιζόμενος". Το ίδιο θέλεις να πάθουν και οι δήθεν "Προοδευτικοί Πολίτες", φίλε ανώνυμε 13.49;
     
    Πως γίνεται από την μια να αποκαλείται ο Γ. Παπανδρέου Γέρος της Δημοκρατίας και από την άλλη να κλείνει τους κουμμουνιστές στα ξερονήσια; Αυτή είναι η Δημοκρατίας σας ψευτοαριστεροί.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress