Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Example ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

Και όλα αυτά ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Βύζα... Πριν λίγες μέρες η διοίκηση είχε τάξει μέχρι και πριμ στους ποδοσφαιριστές. Τελικά δεν τους εξώφλησαν αλλά πήραν ... έναντι! Να δούμε με τι ψυχολογία θα έρουν αύριο στα Μέγαρα οι γείτονες... Ο προπονητής κ. Φυντανής προσπαθεί όλη την εβδομάδα να κατευνάσει τα πνεύματα και ως ψυχραιμότερος να ρυθμίσει τις σχέσεις μεταξύ διοίκησης και παικτών.

Πληροφορίες που έχουμε από το νησί αναφέρουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην συμπληρωθεί ούτε καν 16αδα στον αυριανό αγώνα. Αρκετοί παίκτες θέλουν τον Ιανουάριο να αποδεσμευτούν και να βρουν δουλειά αλλού.
Απο: megara-press.blogspot.com

Σχόλια:
Κρίμα... τίποτε άλλο :(
 
ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ (ΚΥΡΙΟΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ)ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΥΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΙΑΔΕς ΤΗς ΠΛΑΚΑΣ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΕΛΙΩΣΕ Ο ΑΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΗΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α ΠΕΙΡΑΙΑ.
 
Ετσι πιστεύω και εγώ.Σε 2 χρόνια με μαθηματική ακρίβεια. Εαν υπάρχει ως τότε!!!!
 
1ον/O κυρ.φυντανης οταν αναλαβε την ομαδα του αιαντα υπηρχαν μονο 4 παιχτες και πηρανε 23.2ον/ μην ξεχνατε οτι ο ηλιας φυντανης ανεβασε τον αιαντα μετα απο 23 χρονια στην γ εθνικη.3ον/αντι να συσπειρωθουμαι και να αγκαλιασουμε την ομαδα του αιαντα κατηγωραμε τον προπονητη,οσο για το οτι πηρανε την ομαδα απο τη σαλαμινα και τη φερανε στο περαμα οι αιτια ειναι οτι κλεβαν τα λεφτα επηχειρηματιων απο τον πειραια και συνδρομες του δημαρχου, αυτοι ειναι οι αξιοπρεπεια για την οποια μιλατε /αρχιλαμογια,κλεφτες.
(Υ.Γ ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ)
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress