Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Πωλητήριο στην ομάδα τους έβαλαν σήμερα οι μεγαλομέτοχοι του Αίαντα Σαλαμίνας

Example ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Ύστερα από το αυτοκαταστροφικό αποτέλεσμα με την Αγία Παρασκευή, οι μεγαλομέτοχοι αποφάσισαν σε έκτακτο συμβούλιο να πουλήσουν τις μετοχές τους σε όποιον ενδιαφερόμενο έχει σοβαρή πρόταση. Μέχρι την πώληση των μετοχών, σταματούν οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές, γιατί έχουν δείξει ότι κάποιοι ήρθαν για τουρισμό και γι'αυτό την Παρασκευή θα ακολουθήσουν τον δρόμο προς την έξοδο από την ομάδα που άνοιξε ο Ρινκόν οι κάτωθι:
Φερνάντεζ Ντιέγκο, Φερνάντεζ Χοσέ και Σλάβομιρ Παχ και έπεται συνέχεια πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Επίσης σε εξέλιξη είναι το θέμα του Καλλιπολίτη που παρουσιάστηκε ξαφνικά στο στρατό χωρίς να γνωρίζει κάποιος κάτι. Πιθανόν να προβούμε σε λύση κοινή συναίνεση. Η βοήθεια του κόσμου είναι μηδέν, συνεχίζεται ο πόλεμος ακόμα και από τις αρχές του νησιού (δήμος, Λιμεναρχείο χορηγοί κλπ).
Βάζουμε ημερομηνία ενδιαφερόμενων για την αγορά των μετοχών μέχρι και την 23/11/08. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό η ομάδα θα αγωνιστεί στο Πέραμα.

--------------------------------------------------
20/11/08 Τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την εμπλοκή και πάλι του Τάσου Λουκά στα διοικητικά του Αία, διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο με δηλώσεις του στο sport3.gr.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι σκοπεύω να επιστρέψω στον προεδρικό θώκο. Αποχώρησα από την ομάδα και ούτε είχα ούτε έχω πρόθεση να ασχοληθώ στην παρούσα φάση. Δεν το κάνω γιατί πρόεδρος είναι ο Ηλίας Κανάκης που είναι και κουμπάρος μου και δεν θέλω να του δημιουργήσω πρόβλημα» τόνισε ο Τάσος Λουκάς.

Σχόλια:
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΟΥΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ? ΑΦΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΑ ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...ΟΥΣΤ...
 
χωρις λεφτα δουλεβη κανενας ρε απατεωνες πως θα δουλεψουν οι παικτες που ειναι επαγγελματιες και τους εχετε δωση μονο εννα μισθο. το εργο σας το καταφερατε τελια ..με προπονητη της πλακας τι αποτελεσματα θα μπορουσατε να εχετε μονο για μπραβιλικια εισαστε πρωτη και για ξυλοδαρμους μικρον παιδιων αλητες , ε, αλητες.
 
ti egine re basilofintanakia? ta kataferate re lamogia? o golgouas sas molis jekinise .
 
Τι έγινε στέρεψε το ρευστό του χορηγού; Σίγουρα όχι. Απλά καταλάβατε ότι ο άνθρωπος είχε άγνοια για το άθλημα κι αλλού αποσκοπούσε.
 
αμα δε χασεις κατι δεν καταλαβενεις την αξια του,ποσοι αληθεια σημερα δεν λενε αχ,που εισαι ρε μεγαλε ΛΟΥΚΑ παλικαρι που μονος σου μας χαρισες τοσες και τοσες χαρες και τοτε καποιοι απο τους συμερινους πολυ μικρους παραγωντισκους εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να σε καταστρεπσουν, στερνη ΄μου γνωση να σ΄ειχα πρωτα.αντε και ραντεβου στην Α'Πειραια.
 
Αφού διαλύσανε τα πάντα τώρα τρέχουν σαν τα ποντίκια να κρυφτούν.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress