Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

Ο εμπορικός κόσμος της Σαλαμίνας έχει καταφύγει σε δανεισμό από τις τράπεζες για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του

Με τα «ταμπελάκια» των εκπτώσεων στο... συρτάρι έμειναν χθες όσα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας έσπευσαν να ακολουθήσουν την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για μείωση των τιμών έως και 20% στα είδη τους, μετά τον «εμφύλιο» που ξέσπασε μεταξύ συνδικαλιστικών φορέων και οργανώσεων.

Ο σύλλογος αναδιπλώθηκε τελικά, αποσύροντας την περιβόητη περί του 20% πρόταση. Η περίπτωση καθιέρωσης ενός είδους «προ-εκπτώσεων» άμα τη ενάρξει της εορταστικής περιόδου βρήκε πολλούς εμπόρους αντίθετους και έφερε τους επαγγελματίες της αγοράς σε δύσκολη θέση. Με τον δικό τους τζίρο σε χαμηλά ποσοστά, την ψυχολογία όλων στο ναδίρ και τους καταναλωτές να αρκούνται στο να κοιτάζουν μόνο τις βιτρίνες αποφεύγοντας να μπουν στο μαγαζί, στόχος είναι να γεμίσει το ταμείο εν όψει Χριστουγέννων και να πουληθούν τα προϊόντα που παραμένουν στα ράφια.

salamispress Ισιδώρα Παπασωτηρίου, αντιπρόεδρος Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Σαλαμίνας
«Δεν συμφωνούμε με τις πρόωρες εκπτώσεις, γιατί η αγορά βρίσκεται ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ο εμπορικός κόσμος της Σαλαμίνας έχει καταφύγει σε δανεισμό από τις τράπεζες για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Οι καταστηματάρχες των μεσαίων επιχειρήσεων περιμένουμε τις γιορτές, που αυξάνεται η αγοραστική κίνηση, ώστε να πουλήσουμε τα προϊόντα που έχουμε αγοράσει και, προς το παρόν, κάθονται στα ράφια. Εάν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις πιο νωρίς θα είναι πλήγμα, γιατί έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στις γιορτές για να "ρεφάρουμε" την αναδουλειά των τελευταίων μηνών και να μη βάλουμε λουκέτο».
Απο: ΚΑΤΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΣΟΥ, enet.gr
-------------------------------------------------------------
5/12/08 14:24 , Ο/Η Ελευθερία Βάσσου είπε...
Επειδή πολλά βλέπω ότι έχουν ειπωθεί....και τα περισσότερα είναι ανακριβή, θεωρώ χρέος μου ως μια εκ των συντακτών του άρθρου να ξεκαθαρίσω το θέμα γιατί δεν είναι σωστό να γίνονται παρανοήσεις και κατ' επέκταση αδικίες. Κατ΄αρχήν στην δήλωσή της η κ. Ισιδώρα Παπασωτηρίου, η οποία για λόγους οικονομίας χώρου δεν γράφτηκε ολόκληρη στο άρθρο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η ενημέρωση που έχει ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας είναι ότι ο νόμος απαγορεύει τις εκπτώσεις πριν τις 15 Ιανουαρίου, νόμο με τον οποίο η ίδια συμφωνεί αφού η αγορά βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ ούτως ή άλλως μέσα στα καταστήματα γίνονται καλύτερες τιμές και προσφορές”. Επιπλέον ανέφερε ότι “οι εκπτώσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο στη Σαλαμίνα θα είναι πραγματικές εκπτώσεις και όχι ψεύτικες, όπως συμβαίνει σε πολλά μεγάλα καταστήματα της πρωτεύουσας". Θέλω δε να επισημάνω, σαν καταναλωτής και μόνιμη κάτοικος της Σαλαμίνας που εργάζεται και ψωνίζει από τα καταστήματα τόσο της Σαλαμίνας όσο και της πρωτεύουσας ότι αυτή δεν είναι η θέση μόνο των καταστηματαρχών της Σαλαμίνας αλλά είναι η θέση και η άποψη των καταστηματαρχών και της Αθήνας εκτός αυτών των μεγάλων “καρχαριών”, δηλαδή των πολυκαταστημάτων, που επικαλούνται εκπτώσεις, οι οποίες όμως αν κάνετε μια έρευνα αγοράς θα διαπιστώσετε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εικονικές.
Ελευθερία Βάσσου

Σχόλια:
Auto pou dilonoun diladoi oi emporoi einai oti perimenoun na psonisei o kosmos ta xristougenna na vgaloun ta lefta tous kai meta tis giortes na mpoun ekptoseis na ksepoulisoun ta periseumata..Kai ton katanaloti poios ton skeftetai? Kalitera na min paroume tipota pera apo ta vasika.Tipota giati skeftontai ton katanaloti san euro!!Toso psixri i koinonia mas exei katantisei?APisteuto
 
Το ότι δεν συμφωνείτε με τις πρόωρες εκπτώσεις δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το θέμα είναι ότι συμφωνούν οι καταναλωτές. Αυτοί σας στηρίζουν κι αυτούς πρέπει να ρωτήσετε. Το τι θέλετε εσείς λίγο μας ενδιαφέρει.
Όπως δεν σας ενδιέφερε και εσάς όταν με το euro βγάλατε πολύ χρήμα. Οι στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω και η αίσθηση του χρήματος χάθηκε. Το παλιό δεκαχίλιαρο είχε αξία και τώρα μας βάζετε 30 euro τιμή σε καλάθια ευκαιριών.
Θυμηθήκατε ξαφνικά τις τράπεζες και την παγκόσμια κρίση. Χρέη στις τράπεζες έχουν όλοι οι Έλληνες και σε πληροφορώ τα πήραν από τις τράπεζες και ως καταναλωτές τα "ακούμπησαν" σε εσάς. Όσο για την παγκόσμια κρίση σου υπενθυμίζω πως εχθές είχε ένα ρεπορτάζ στις ειδήσεις του αντ1, όπου έδειχνε ότι στο Λονδίνο (μια πανάκριβη πόλη για ψώνια) είναι σήμερα πιο φθηνή από την Αθήνα έως 50%.
Στον καιρό της ακρίβειας δεν σας είδαμε να παίρνετε θέση. Σήμερα που αισθανήκατε ότι μπορεί να χάσετε κανένα ευρώ τρέχετε.
Και κατεβάστε τις τιμές για να δείτε κόσμο στα μαγαζιά σας.
 
poio malakismeni apopsi apo tis dio proigoymenes den ua mporoysan na iparksoyn ante kai kala krasia.
 
Να μας πεις μόνο τι κρασί πίνεις εσύ για να το πιούμε κι εμείς. Μήπως μπορέσουμε με επιχειρήματα σαν τα δικά σου να συνεννοηθούμε. Το λεξιλόγιο σου προσδιορίζει το σπίτι από το οποίο προέρχεσαι και το επίπεδο σου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
οταν μια μερα αρχισετε εσεις και οι λσας που κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να ειναι παρανομοι γιατι ειναι παραβιαση των νομων περι ανταγωνιστικοτητας, που δεν ειναι κατι ελληνικο, ειναι παγκοσμιος θεσμος... τοτε και οι καταναλωτες θα αρχισουν να αγοραζουν, τωρα μας κοροιδευτε, και εμεις θα πηγαινουμε στα παζαρια καθε κυριακη για τις αναγκες μας, ειναι απλο, 1 δεν μπορειτε να παρετε απο τους μη εχοντες, 2 η ελλαδα σιγα σιγα μαθαινει, η κοροιδια του παρελθοντος ειναι.... παρελθον, δεν μπορουμε να πληρωνουμε το παντελονι και το μπλουζακι δυο φορες πιο ακριβα απο τον αμερικανο η τον ολλανδο, γιατι δεν εχουμε λεφτα, απλο ετσι;;;;.

αυτα.
 
ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΟΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗ Ο ΑΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.
 
να ψωνισουμε στις γιορτες??? αμ δε...
 
Βρείτε τρόπους να πουλήσετε τα προιόντα σας και μην περιμένετε να έρθουμε ως πρόβατα σε σφαγή στο κατάστημά σας. Ρίξτε τις τιμές για να ρεφάρουμε κι εμείς που δεν αγοράζουμε ούτε τα αναγκαία τώρα τελευταία.
 
Πειτε μου ενα λογο για να ψωνισω απο τη Σαλαμινα. Δουλευετε με ποσοστο κερδους 300%. Ριξτε τις τιμες, γινετε ανταγωνιστικοι για να ψωνισουμε. Οταν αγοραζω παντελονι 80 ευρω τα Χρστουγεννα και το βρισκω μετα απο δεκα μερες στη μιση τιμη δεν πρεπει να αισθανομαι ηλιθιος; Στα 80 ευρω πανω απο 50 ευρω ειναι το κερδος. Υπαρχουν μαγαζια στη Σαλαμινα που με ενα πελατη την ημερα βγαζουν το μεροκαματο και το νοικι. Στα 150 ευρωπουλακια, τα 100+ ειναι κερδος. Κογτε την κλαψα και συμμοργωθειτε γιατι ο κοσμος-εστω και αργα- ξυπνησε.
 
Εχω μια απορία: γιατί σε κανένα κατάστημα στην Σαλαμίνα (πλην ελαχίστων) δεν αναγράφονται τιμές στην βιτρίνα?
 
EMEIΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΕΡΕΤΗΣΗ.ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ.ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ
 
ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ.ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ 300 % ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΕΙ....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
 
ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑΡΕΟΥΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΦΕΡΥ ΜΠΩΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΜΠΟΡΟΙ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΦΕΡΥ.........................
 
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΥΜΠΟΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ
 
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΨΩΝΙΖΩ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΑΙ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ΄΄ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ
 
Μιλωντας απο την πλευρα του καταναλωτη αφου δν εχω σχεση με τους εμπορους, εχς να πω πως δν εχετε καθολου δικιο οσοι ειστε εναντιον τον καταστηματων της Σαλαμινας.Αν κανετε μια βολτα στην αγορα και ψαξετε λιγο (με την προυποθεση οτι ξερετε τι θελετε, γιατι αυτο ειναι αλλο θεμα) θα δειτε οτι υπαρχουν τα παντα σε διαφορες τιμες...Υπαρχουν μαγαζια που προσφερουν φθηνα προιοντα αλλα πιο ακριβα και αλλα που μας παρεχουν και τα 2, προιοντα απο 1ευρω εως και 201!!!!!Αυτο που βρισκετε στην Αθηνα και τον Πειραια φθηνα μπορειται να το βρειτε και εδω απλα το θεμα νομιζω πως ειναι μονο η φιγουρα! Κι εννοω οτι το ιδιο μπλουζακι π.χ. ειναι πολυ πιο "κλασατο" αν το αγορασετε στην Ερμου παρα στη λεωφορο Φανερωμενης!!!Και στην τελικη ποσο ωραιο το βρικετε σαν πελατες να μπενετε σ ενα μαγαζι και μη σας δινουν σημασια οι πωλητες και να χουν το υφος "αν δε σ αρεσει...αλλου!"??? Αυτο που θελω να πω ειναι πως περα απο ποικιλια και καλες τιμες υπαρχει και πολυ καλη εξυπηρετηση εδω!!!Λογικευτειτε λοιπον και στητιξτε τον τοπο σας αν θελετε να σας στηριξει κι αυτος!!!!
 
ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ {ΒΑΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ } ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ; ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΔΕΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ, ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ.
 
Επειδή πολλά βλέπω ότι έχουν ειπωθεί....και τα περισσότερα είναι ανακριβή, θεωρώ χρέος μου ως μια εκ των συντακτών του άρθρου να ξεκαθαρίσω το θέμα γιατί δεν είναι σωστό να γίνονται παρανοήσεις και κατ' επέκταση αδικίες. Κατ΄αρχήν στην δήλωσή της η κ. Ισιδώρα Παπασωτηρίου, η οποία για λόγους οικονομίας χώρου δεν γράφτηκε ολόκληρη στο άρθρο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “η ενημέρωση που έχει ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας είναι ότι ο νόμος απαγορεύει τις εκπτώσεις πριν τις 15 Ιανουαρίου, νόμο με τον οποίο η ίδια συμφωνεί αφού η αγορά βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ ούτως ή άλλως μέσα στα καταστήματα γίνονται καλύτερες τιμές και προσφορές”. Επιπλέον ανέφερε ότι “οι εκπτώσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο στη Σαλαμίνα θα είναι πραγματικές εκπτώσεις και όχι ψεύτικες, όπως συμβαίνει σε πολλά μεγάλα καταστήματα της πρωτεύουσας". Θέλω δε να επισημάνω, σαν καταναλωτής και μόνιμη κάτοικος της Σαλαμίνας που εργάζεται και ψωνίζει από τα καταστήματα τόσο της Σαλαμίνας όσο και της πρωτεύουσας ότι αυτή δεν είναι η θέση μόνο των καταστηματαρχών της Σαλαμίνας αλλά είναι η θέση και η άποψη των καταστηματαρχών και της Αθήνας εκτός αυτών των μεγάλων “καρχαριών”, δηλαδή των πολυκαταστημάτων, που επικαλούνται εκπτώσεις, οι οποίες όμως αν κάνετε μια έρευνα αγοράς θα διαπιστώσετε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εικονικές.
 
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΕΡΥΜΠΟΤ!!!ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΩ??? ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ??? ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!!!ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ??? ΝΟΙΚΙ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΡΑΨΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ!!!!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress