Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Συνεχίσει ο κατήφορος… του Αια Σαλαμίνας με γκολ και ξύλο

Example ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-1
«Είναι τριτοκοσμικές αυτές οι καταστάσεις. Ξέρουμε αυτές τις τακτικές εκφοβισμού. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα για να μην κατέβουμε στο γήπεδο!», δήλωσε ο πρποπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης Γιώργος Κουτρουμπίλας.Ενας άγνωστος...''φίλαθλος'' ( που βρισκόταν στην είσοδο των αποδυτηρίων «ξάπλωσε» δίχως αφορμή με δύο μπουνιές στο έδαφος τον αρχηγό του Αιολικού Θεαγένη Διονυσάτο. Αμέσως δημιουργήθηκε «σύρραξη» μεταξύ παικτών, παραγόντων και των αστυνομικών δυνάμεων που έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Απο: sport3.gr

Σχόλια:
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ .ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ. ΣΤΡΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ.
 
Δεν το κλεινετε το μπουρδελο;
 
ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΛΟΠΟΔΗΤΕΣ,ΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΠΟΡΔΟΜΑΓΚΕΣ,ΥΠΟΚΙΜΕΝΑ,ΦΙΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ,.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ.
Ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΕΤΥΧΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΡΙΝΟΣ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΑΦΣΟΥΛΑΙ,ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΑΜΙΓΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΥ.ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
 
ΦΥΝΤΑΝΑΚΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ . ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΦΥΝΤΑΝΑΚΙ?
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress