Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Γνωστοποίηση της εταιρίας του Λατομείου (Γουβα-Μπατσι) Σαλαμίνας

salamispress H γνωστοποίηση της εταιρίας μοιράστηκε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι σε κεντρική αίθουσα του νησιού οι ιδιοκτήτες του Λατομείου .
Γνωστοποιεί τις προθέσεις της εταιρίας για την αποκατάσταση(των λατομημένων χώρων)τους προσεχούς μήνες , να συμμετέχει σε διάλογο με όλους τους φορείς και να συνεργαστεί απολύτως μαζί τους, να μεταβιβάσει ποσοστό 7% των μετοχών της στο Δήμο Σαλαμίνας και να χρηματοδοτήσει εξολοκλήρου (μελέτη) για την κατασκευή περιφερειακού οδικού δικτύου.
Δηλαδή πάει να πει ότι είναι πολύ ακριβή η συγκατάθεση μας στο έγκλημα

Επιβεβαιώνει αυτά που γράφονταν στο salamispress ότι φορτώνονται συνολικά 100 φορτηγά την ημέρα με αδρανές υλικό.
Για τις νταλίκες που φορτώνουν με έδρα τα μεσόγεια δεν μας λέει ούτε κουβέντα !!!

Γνωστοποιεί ότι κρατάει υπουργική απόφαση που αφορά τα λατομεία, στην οποία αναφέρετε ότι τα λατομεία της περιοχής Πειραιά λειτουργούν με βάση τις ανάγκες της περιοχής του Νομού Πειραιά και Νήσων (Αίγινα, Αγκίστρι, Ύδρα, Σπέτσες) και το λατομείο δεν μπορεί να αρνηθεί σε κανέναν να δώσει υλικά, αφού υποχρεώνεται από τον νόμο να δώσει.
Δεν το ξέραμε ότι το λατομείο (Γουβα-Μπατσι) βρίσκετε στον Πειραιά εμείς νομίζαμε ότι βρίσκετε στην Σαλαμίνα .
salamispress

Σχόλια:
Πολύ αόριστο το κείμενο αυτό. Έγινε καμία επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία; Την παρόν πληροφορία ποιος την χρεώνεται;
 
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ...
 
H γνωστοποίηση της εταιρίας μοιράστηκε στην συνέντευξη τύπου 17-11-2008 στην αίθουσα του flamingo
 
to oti o dimos salaminas isprati 250000 eyro to xrono to jerete?
 
Ξέρουμε ότι οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης του Λατομείου υποχρεούνται και ήδη καταβάλλουν στον Δήμο Σαλαμίνας το 5% επί των πωλήσεων του Λατομείου .
 
Αυτοί είναι ικανοί να σου φέρουν και χάρτη όπου να δείχνει την Σαλαμίνα ενωμένη με τον Πειραιά για να σε πείσουν ότι το λατομείο είναι στον Πειραιά. Έχεις ιδέα για το τι λαμόγια είναι;
Στον δήμο δίνει το χρόνο το 5% και το ίδιο ποσοστό δίνει και στην περιφέρεια. Ένας έξυπνος δημοσιογράφος, πονηρός πολίτης ή οποιοσδήποτε υπεύθυνος θα έψαχνε να δει αν αυτά τα ποσά είναι τα ίδια. Λοιπόν σε πληροφορώ ότι δεν είναι τα ίδια. Εσύ θα συνέχιζες μετά να έκανες κάποια οικονομική συνδιαλλαγή με αναξιόπιστα άτομα; Κι όμως ο δήμος, το κράτος κάνουν μαζί του. Κοροϊδεύουν και τρώνε τα λεφτά μας και εμείς καθόμαστε και τους λέμε και ευχαριστώ που τάχα η μεγαλοψυχία τους μας προσφέρει το 7%.
 
Τι σημαίνει 7, 10 και 30%; Αφού θέλει να μεταβιβάσει αυτό το ποσοστό στο δήμο θα πρέπει να μας πει το ύψος της επένδυσης αυτής. Να παρουσίασει η εταιρία τα οικονομικά της μεγέθη και ισολογισμούς της. Π.χ. αν είναι χρεοκοπημένη που το ξέρουμε εμείς; Απόλυτη διαφάνεια μπορεί να υπάρξει; Διαφορετικά ένα νούμερο 7% δεν σημαίνει τίποτα παρά στάχτη στα μάτια και δημιουργία εντυπώσεων. Θέλουμε επίσημα στοιχεία.
 
Δεν μπορεί κάποιος να το δημοσιεύσει αυτούσια αυτό το έγγραφο που μοίρασε στον τύπο ο κ. Αγγέλου; Επίσης μόνος του εμφανίστηκε ή μαζί με άλλους;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress