Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Σίγουρα οι "δορυφόροι" του κ. Αλαΐσκα τον έχουν ενημερώσει αλλά κάνει τον αδιάφορο !!!

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτηση "Τα προβλήματα της Σαλαμίνας, σε σχέση του λατομείο...":
Μπράβο στον κ. Spendor που τόλμησε και είπε ανοικτά αυτό που γνωρίζει με ονοματεπώνυμο.
Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή της δημοσίευσής του και περίμενα την αντίδραση του κ Αλαϊσκα. Σίγουρα οι "δορυφόροι" του τον έχουν ενημερώσει αλλά κάνει τον αδιάφορο.
Ο/Η Ανώνυμος

Σχόλια:
Σήμερα 17-11-2008, κατά διαβολική σύμπτωση, λίγες ώρες πριν το προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο (οπου εδέχεται να τεθεί το θέμα λατομείο) ο κ. Αγγέλου παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών εφημερίδων στην αίθουσα του flamingo.
O κ. Αγγέλου είπε οτι διέκοψε την κυκλοφορία μπροστά απο το σχολικό συγκρότημα της Αγίας Κυριακής για μισή ώρα, για την ασφάλεια των μαθητών, και οτι είναι ανοικτός να συζητήσει το θέμα με όλους και για όλα.
Παρατήρηση πρώτη. Οι κατά τα άλλα λαλίστατοι διευθυντές και δημοσιογράφοι (κατά δήλωσή τους) του τοπικού τύπου κατάπιαν την γλώσσα τους πλήν της κ. Χιώτη.Μάλιστα η κ. Μπακαούκα Αικατερίνη είπε στον κ. Αγγέλου να ενημερώσει για τα καλά που έχει κάνει για την Σαλαμίνα!
Παρατήρηση δεύτερη. Ο γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ κ. Παυλάκης Ιωάννης τι δουλειά έχει με τον κ. Αγγέλου.Μήπως το θεμα Αγγέλου είναι διακομματικό και δεν το έχουμε καταλάβει?
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress