Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Επαναφέρει το θέμα της μετονομασίας ο Δήμος Αμπελακίων

Εδω δεν ξέρουμε εάν θα υπάρχει δήμος σε δυο χρόνια και η Δημοτική Αρχή έχει λύσει όλα τα άλλα προβλήματα του Δήμου και το μόνο που έμεινε είναι η ονομασία .
Οι πολίτες αυτού του τόπου έχουν δικαίωμα στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και περιμένουν από εσάς να πράξετε το καθήκον σας προς αυτήν την κατεύθυνση.
Αποχέτευση δεν δικαιούμαστε εμείς και φυσικό αέριο ??? τα δημοτικά λεωφορεία που κυκλοφορούν σχεδόν σε όλη την Αττική έχουν απαγορευτεί σε αυτόν το τόπο ???

Σχόλια:
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ-ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ;
 
ελα ντε!
 
Στο Ντουνι σε καποια σημεια δεν εχουν μαζεψει σπουπιδια απο το Μαϊο, εξι μηνες αμαζευτα εχουν γινει μινι χωματερες, και τωρα στειλανε και ειδοποιηση οτι ΘΑ σταματησουν να μαζευουν σκουπιδια εκτος καδων και θα εχει προστιμα... αυτα που εχουν μαζευτει εκει εδω και εξι μηνες ποιος θα τα μαζεψει;

Στο μεγαλο σπιτι το μυκονιατικο διπλα, στη λεωφορο ειρηνης τα σκουπιδια ειχαν κλεισει το δρομο, αντι να τα μαζεψουν εστειλαν μια μπουλντοζα και τα εσπρωξε μεσα στο οικοπεδο καποιου φουκαρα που μαλλον δεν το ξερει ακομα.

Κατα τα αλλα ο δημαρχος μας ασχολειτε με ενα σωρο μαλακιες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΕ ΑΛΗΤΗ
 
Και γιατί να μην υπάρχει Δήμος μετά από 2 χρόνια;
Και γιατί να μη λύσει κι αυτό το πρόβλημα η δημοτική αρχή;
Και γιατί να μην προχωρήσει το θέμα της μετονομασίας;
Και ποιος λέει πως αν ασχολείται με ένα θέμα ο Δήμος δεν μπορεί να ασχολείται με τα υπόλοιπα;

Ώρες ώρες, νομίζω πως απλά λέμε λόγια ρηχά, ίσα-ίσα για να έχουμε να λέμε...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress