Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Όπου γάμος και χαρά κι η Βασίλω πρώτη !!!

Αυτή είναι μια παροιμία που ταιριάζει στους πολιτικούς μας.
Αναφέρομαι στους πολιτικούς τις κακιάς ώρας που έχουν ξεκινήσει δυο χρόνια πριν την προεκλογική τους περίοδο και τρέχουν σε κηδείες για να συλλυπηθούν σε γάμους και βαφτίσια για να ευχηθούν και να αποσπάσουν κάπια ψήφο.

Μόνο τότε το θυμόνται και όταν περάσουν οι εκλογές που σε είδα που σε ξέρω. Αυτά είναι τα χάλια τους που μετά από τα σημερινά σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το νησί μας [ π.χ.]:
1. Αποχετευτικό : Ένα μείζον πρόβλημα του νησιού, που τρώγονται
πολιτικά ποιος θα το προχωρήσει και ποιος θα το τελειώσει, σαμποτάροντας
με κίνδυνο να χαθεί το κονδύλι από την ευρωπαϊκή ένωση και να επιβαρυνθεί
οικονομικά ο απλός πολίτης και σε άλλα σημεία που είχε σχεδιαστεί το
έργο να κινδυνεύει να μην φτιαχτεί ποτέ .
2. Βρομόνερα και βοθρολύματα : Τρέχουν στους δρόμους και στην θάλασσα που όταν περνούμε από την παραλία κλείνουμε την μύτη μας ελπίζοντας ότι κάποτε θα τελείωνε το αποχετευτικό.
3. Συγκάλυψη της παράνομης λειτουργίας του Λατομείου Γούβα Μπατσί :
Mεταφέροντας αδρανώ υλικό εκτός Σαλαμίνας με μεγάλο αριθμό νταλικών ( πάνω από 100 ) που πηγαινοέρχονται καθημερινά τρέχοντας , απειλώντας την ασφάλεια μας .
4. Xάος με το κυκλοφοριακό: Η μη μονοδρόμηση των δρόμων ανάμεσα στην Λ. Σαλαμίνας και στην Λ. Ιπποκράτους από τα παλούκια μέχρι την διασταύρωση.
5. φωτιές στο χώρο της Μεταφόρτωσης : Που μετά από μεγάλες ποσότητες κλαδιών και απορριμμάτων που είχαν εναποθέσει, ο τέως και ο νυν Δήμαρχος επόμενο είναι να έχουμε φωτιές επανειλημμένος και να έχει καταντήσει χωματερή .
6. Το μεγάλο λάθος : Αδυνατώντας η τοπική Αρχή να επισκευάσει και να συντηρήσει τα οχήματα της μετά το μεγάλο λάθος της να δώσει την ανάθεση σε ξένη εταιρεία που βρίσκεται εκτός Σαλαμίνας και να μην πληρώσει τα χρέη της στα τοπικά συνεργεία χαντακώνοντάς τους . Και οι κύριοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι, αν θα εκλεγούν ,γυρνώντας όπως ανέφερα στην αρχή, δύο χρόνια πριν , αναζητώντας ψήφους ...
Απο: dikaiosi
  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: dikaiosi

  • Σχόλια:
    Πολύ σωστά τα λες. Μόνο που δεν πιστεύω πως ο μόνος καημός τους είναι η επανεκλογή τους αλλά να περάσουν καλά στο παρόν και στο μέλλον. Διαφορετικά θα πηγαίνανε κόντρα και στα μεγάλα συμφέροντα και θα υποστήριζαν τον απλό πολίτη.
     
    Παιδιά, μην τους λυπάστε. Αυτοί πληρώνονται από εμάς. το έχετε καταλάβει; φυσικά και οι εργαζόμενοι στο δήμο από εμάς πληρώνονται. γι' αυτό ότι βλέπετε στραβό πείτε το. μπράβο στο αρθρο του dikaiosi
    (ειδικά στο Νο 4)
     
    dikaiosi, δεν πρόκειται να διακιωθείς ποτέ, ούτε στις επόμενες εκλογές, με όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα.
    Γιατί είσαι γνωστός.
     
    giati nomizeis oti fovamai. esy fovasai poy vgaineis anonymos.
     
    Δηλαδή εσύ που υπογράφεις με ψευδώνυμο δεν εμφανίζεσαι ως ανώνυμος;
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress