Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Την Τετάρτη 12/11/2008 ο Δήμος Σαλαμίνας προχώρησε σε δίωρο αποκλεισμό των γραφείων του ΟΤΕ

Example ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 12/11/2008 ο Δήμος Σαλαμίνας προχώρησε σε δίωρο αποκλεισμό των γραφείων του ΟΤΕ (Λ. Σαλαμίνας) απαιτώντας την απομάκρυνση της κεραίας της COSMOTE που έχει εγκατασταθεί στην ταράτσα του κτιρίου, γεγονός που έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία των δημοτών και ιδιαίτερα των κατοίκων της περιοχής.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Σοφράς αναφέρθηκε στους κινδύνους που προκαλεί η ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας μέσα στον πολεοδομικό ιστό της πόλης καθώς και στην υποβάθμιση της περιοχής και δήλωσε πως ο Δήμος θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής μέχρι την τελική τους δικαίωση, που δεν μπορεί να είναι άλλη από την απομάκρυνση της κεραίας, είτε με δυναμικές κινητοποιήσεις όπως η σημερινή είτε με νομικά μέσα, όπως είναι η προσφυγή την οποία προτίθενται να καταθέσουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι κάτοικοι της περιοχής.

Τέλος ευχαρίστησε τους Αντινομάρχες κ.κ. Τάκη Βουδούρη και Παύλο Τριανταφύλλου που παρέστησαν ως εκπρόσωποι του Νομάρχη Πειραιά, τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους συμπολίτες που παραβρέθηκαν και συμπαραστάθηκαν στη δυναμική αυτή κινητοποίηση.
Από το Γραφείο Τύπου Δημου Σαλαμίνας

Σχόλια:
Στον ΟΤΕ ήταν εύκολο να κάνει ο Δήμαρχος αποκλεισμό των γραφείων, γιατί ο ΟΤΕ είναι απρόσωπος οργανισμός. Για να δούμε όμως έχει ο Δήμαρχος τα κότσια να κάνει αποκλεισμό και στο λατομείο του χορηγού Αγγέλου;!!!
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
 
Τι αποκλεισμό να κάνει; Έναν με ψυχή και με κότσια δεν είδαμε τόσα χρόνια να κάνει κάτι σωστό. Να δούμε πότε θα τελειώσει η υπομονοή μας και αναγκαστούμε και μάθει όλη η Ελλάδα τι σημαίνει λατομείο, Αγγέλου, Καραμπίνης, εμπλεκόμενοι φορείς, δημόσιοι οργανισμοί, σύμβουλοι και πολιτικά φιλαράκια. Τότε όλοι θα πρωτοστατούνε και θα λένε εμείς φωνάζαμε για να προβάλουν πάλι τον εαυτό τους για να κλέψουν την ψήφο μας. Αλλά θα είναι μάταιο γιατί η ανυπαρξία τους και η απραξία τους είναι παραπάνω από εμφανής.
Μαζευτείτε σαν τις μέλισσες γύρω από το βάζο με το μέλι μέχρι να σας κλείσουμε το καπάκι. Τότε θα είναι ωραία.
 
Δούλεμα που πέφτει...
Τι προσπαθεί παλι να δείξει ο Δήμαρχος, πάλι προεκλογικά τεχνάσματα
δουλέυουν τον κόσμο που δεν έχει την δυνατότητα να έχει ενημέρωση. Τρέχουμε δήθεν να κατεβάσουμε μια κεραία όταν αυτή έχει αντικατασταθεί κάπου αλλού ...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress