Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Ο Μακρής γιατί ασχολείται με την αποχέτευση... Δεν πρέπει πρώτα να ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους των Παλουκίων ???

Example Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτησή
Ο Μακρής γιατί ασχολείται με την αποχέτευση; Δεν πρέπει πρώτα να ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους των Παλουκίων που επί 12 χρόνια δεν κατάφερε να τελειώσει την αποχέτευση στα Παλούκια και μάλιστα την άφησε σε τέτοια χάλια που χρειάστηκαν 4 χρόνια προσπάθειες από τον Αγαπίου και άλλα δύο (μέχρι σήμερα) από το Σοφρά και ακόμα δεν μπορούν να διορθωθούν οι κακοτεχνείες και οι παραλείψεις;
Ξεχνά ότι η κ. Ρούλα Νάννου, που την προωθεί για υποψήφια Δήμαρχο ψήφισε την τροποποίηση της μελέτης από το βαρυτικό στο αναρροφητικό σύστημα και σήμερα γίνεται και η ίδια κριτής της τροποποίησης.
Μην μας πεί κι αυτή ότι εξαπατήθηκε, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τσαβαρής. Αλήθεια ένας έμπειρος και πολύξερος άνθρωπος όπως ο κ. Τσάβαρής παραπλανήθηκε από τον κ. Σοφρά που για πρώτη φορά ασχολήθηκε με τα δημοτικά πράγματα.
Αν το κατάφερε αυτό ο Σοφράς, μπράβο του.
Ο/Η Ανώνυμος

Σχόλια:
έχουμε ξεφύγει εντελώς, τελικά...σε λίγο καιρό όλοι αυτοί θα θέσουν υποψηφιότητα και θα ζητήσουν ή μάλλον θα ικετεύουν για την ψήφο μας??? Οφείλουμε, ναι όπως το διαβάσατε, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, να διαμαρτυρηθούμε και να αντισταθούμε σε όλα αυτά που γίνονται γύρω μας. Πότε θα ξυπνήσουμε επιτέλους??Πότε??
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress