Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ… των κατοίκων της περιοχής Τσάμη Σαλαμίνος… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ η ταλαιπωρία !!!

Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την τελευταία ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που έστειλα στο salamispress δηλαδή 5 εβδομάδες που ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποχέτευση στην οδός Ελ. Βενιζέλου Τσάμη και η Ελ. Βενιζέλου δεν έχει σκεπαστεί ακόμα , το λεωφορείο δεν μπορεί να περάσει να εξυπηρέτηση την περιοχή και το μόνο δρόμο που σκέπασαν με άσφαλτο είναι η Οδός Ευριπίδου και αυτός μόνο μπροστά στο Δημοτικό Σχολείο.

Επιτέλους πότε θα σκεπαστούν οι δρόμοι που έχουν τελειώσει , κ. Δήμαρχε ελάτε στο Τσάμι να επιβλέψετε τα έργα ο εργολάβος δεν ενδιαφέρετε για τους κατοίκους της περιοχής εσείς δεν ενδιαφερόσαστε ;
Απαράδεκτο !!!
Απο: ΑΝΝΑ Δ.

  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: ΑΝΝΑ Δ.

  • Σχόλια:
    Αγαπητή Άννα,
    ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπυρίδων Σοφράς σε συγχαίρει για το ενδιαφέρον που δείχνεις για την περιοχή σου, σε ευχαριστεί για τις υποδείξεις σου και σου γνωρίζει τα εξής:
    Μετά την πρώτη σου διαμαρτυρία για την οδό Ελ. Βενιζέλου (29/9/08) συνέστησε στον εργολάβο να αποκαθιστά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους δρόμους από τους οποίους περνά η αποχέτευση.
    Μετά το δεύτερο δημοσίευμά σου (14/10), και ύστερα από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι σε όλη την Ελ. Βενιζέλου το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.
    Σε ποιά σημεία της Ελ. Βενιζέλου αναφέρεσαι;
    Τέλος ζητά από όλους τους συμπολίτες να γνωστοποιούν στο Δήμο τα προβλήματα που διαπιστώνουν από τα έργα της αποχέτευσης γιατί η Δημοτική άρχή έχει ως στόχο, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του μεγάλου αυτού έργου, η ενόχληση των συμπολιτών να είναι όσο γίνεται πιο μικρή.
    Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress