Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ... απο Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας

salamispress Ανακοίνωση της διοίκησεις του Αίαντα Σαλαμίνας 24/10/2008
"Στη συγκέντρωση (και όχι Γενική Συνέλευση) της 21/10/2008 που έγινε στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας, απουσία μας και εν γνώσει μας ο πρόεδρος Ηλίας Κανάκης έδωσε καλώς κάποιες διευκρινήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας και ιδιαίτερα έδωσε εξηγήσεις για τα επεισόδια που ξεκίνησαν στον αγώνα με το Χαϊδάρι 30 «αλητήριοι» οπαδοί μας κατά των μεγαλομετόχων, κατά του Δ.Σ. κατά της τεχνικής ηγεσίας και κατά των ποδοσφαιριστών μας. Κύριοι πάρτε του χαμπάρι και να το καταλάβετε, πήραμε ομάδα μπ…λο και την κάναμε σε είκοσι μέρες μοντέλο. Ξοφλήσαμε την αγορά της ομάδας, όλα τα χρέη και ακόμα και σήμερα παρουσιάζονται χρέη, οι ποδοσφαιριστές πήραν προκαταβολές αξίας 150.000 ευρώ, είναι πληρωμένοι μέχρι και σήμερα και η βοήθεια σας κύριοι φίλαθλοι που αγαπάτε τον Αία είναι σχεδόν μηδέν, και από εσάς και από τους επιχειρηματίες. Ακόμη και από την δημοτική αρχή του νησιού του κ. Σόφρα που όμως δικαίως δεν είναι κοντά, γιατί εμείς δεν τον ξέρουμε, αλλά την στιγμή όταν από λάθος μας τελικά στη διοίκηση μπήκαν άτομα σαν τον κ. Τσάβαρη και κάνοντας πολεμική αντιπολίτευση στον Δήμαρχο τι να πούμε; Όταν κυνηγάει τον σοβαρό μέχρι τώρα χορηγό μας κ. Αγγέλου; Για πρώτη κίνηση μας απομακρύνθηκε από τη διοίκηση ο κ. Τσάβαρης και θα απομακρυνθούν όσοι δεν προσφέρουν και όσου κάνουν πόλεμο στον Δήμο. Δεν μπορεί από την μια πλευρά να ζητάς βοήθεια από τον Δήμο και από την άλλη να τον πολεμά για να κάνεις την πολιτική σου στη πλάτη του Αίαντα». Όσο δε για τους ποδοσφαιριστές είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές από τις προσπάθειες. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια και η ομάδα θα βρει το δρόμο της Έχουμε από τα καλύτερα τεχνικά επιτελεία με προπονητή τον Ηλία Φυντάνη που σας ανέβασε μετά από 23χρόνια από τα αλώνια στα σαλόνια. Σας πήρε κύπελλο και πέρσι πήγε στην Ηλιούπολη στο μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική. Δηλαδή ποιον θέλατε; Γυμναστή φέραμε τον αξιόπιστο Ιωάννη Βασιλείου, γυμναστή τερματοφυλάκων τον Γιόζεφ Βάντζικ γιατρούς τον κ. Κώστα Δημητρακόπουλο και Κώστα Διαμαντόπουλο του Αστέρα Τρίπολης, και φυσικοθεραπευτή τον Θεώδορο Παναγόπουλο. Ο κόσμος παρόλα αυτά παραπληροφορείτε και η βοήθεια του είναι πολύ μικρή. Κύριοι βοηθήστε! Όσο είναι νωρίς, η ομάδα είναι δική σας. Ο Αίας είναι το παιδί σας, ακολουθήστε και μην παρασυρόσαστε από τους κακοθελητές. Περιμένουμε να γεμίσετε το Στάδιο στον εντός έδρας αγώνα με την Κόρινθο. Το Στάδιο όταν είναι γεμάτο αποτελεί πραγματική ώθηση για την ομάδα στην προσπάθειά της για να φτάσει στη νίκη. Καταλάβετέ το!!. Αν δεν θέλετε όλα αυτά, τότε θα παίξουμε στη δεύτερη έδρα μας στο Πέραμα για να ηρεμήσει".
Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας

Σχόλια:
ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ,ΑΞΕΣΤΗ ΑΣΤΟΙΧΙΟΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
 
Διαβάζοντας το κείμενο της διοίκησης του ΑΙΑ καταλαβαίνω ότι πάει να δημιουργηθεί κλίκα αποτελούμενη από τους Χαραμή-Αγγέλου-Σοφρά. Κουλουριώτες ξυπνήστε και διώχτε (για το καλό του ΑΙΑ καιτης Σαλαμίνας) τους δύο πρώτους με δυναμικές κινητοποιήσεις. Όσο για τον τρίτο θα φύγει με τις επόμενες εκλογές σε δύο χρόνια. Είναι λίγα τα ψωμιά τους...
 
και ποιος θα αναλαβει προεδρος ρε λιγουρια; Οι σπαγγοραμενοι κουλουριωτες; Δε κανετε το σταυρο σας που βρηκατε κοροιδα για την ομαδα. Τι νομιζετε οτι ειναι ο Αιας; Η Μπαρτσελονα; Ρε δε μας χεζετε με το μπουρδελο σας. Και ομαδα που εχετε πολυ σας ειναι...
 
Κυνηγι μεχρι τα φερρυ μποτ θελουν καποιοι για να ξεκουμπιστουν απο το νησι και να ηρεμησουμε.
 
Σιγά τον χουβαρντά. Από το νησί μας τρώει ψωμί κι αυτός. Ας πληρώσει όσα του έχουμε προσφέρει και μετά να κάνει τον χορηγό. Τσάμπα μάγκες είχαμε χρόνια να δούμε.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress