Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Example Θέλουμε να ενημερώσουμε τους Δημότες Αμπελακίων, ότι ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να συλλέγει τα ογκώδη εξω-οικιακά απορρίμματα – απόβλητα.

Παρ’ όλα αυτά, και παρά την έλλειψη Μηχανολογικού Εξοπλισμού και χώρου εναπόθεσής τους, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, καταβάλλει μέχρι και σήμερα τεράστια προσπάθεια περισυλλογής και αποκομιδής τους, προκειμένου να προστατευθεί η υγεία των Δημοτών και η ευπρέπεια του τόπου μας.

Όμως, η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και ο Δήμος αδυνατεί πλέον ν’ ανταποκριθεί στον τεράστιο όγκο εξω-οικιακών απορριμμάτων – αποβλήτων, που κάποιοι “ασυνείδητοι” Δημότες “πετάνε” στους δρόμους και στα πεζοδρόμια.

Προκειμένου λοιπόν ν’ αντιμετωπισθεί το μεγάλο πρόβλημα ρύπανσης της πόλης μας, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε την ψήφιση “Κανονισμού Καθαριότητας”, ο οποίος προβλέπει σοβαρά πρόστιμα για τους ρυπαίνοντες.

Η εφαρμογή κατασταλτικών μέτρων, δεν ήταν στις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής. Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης αυτής της απαράδεκτης κατάστασης.
Απο το γραφειο τυπου του Δήμου Αμπελακίων

Σχόλια:
Ρε αλητες 6 μηνες εχετε αφησει τα σκουπιδια στο ντουνι αμαζευτα, και τωρα μας λετε οτι απαγορευται;

Ρε αλητες, η ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ θα γινουν τα μαζεμενα σκουπιδια, και ΤΙ προτεινετε να κανει ο κοσμος με αυτα που εχει;

Οταν βγαζετε ανακοινωσεις/απειλες σαν αυτην, να εχετε και εναλακτικες λυσεις να προτεινετε, γιατι ο κοσμος θα σας γραψει εκει που ξερετε, και σε λιγο θα αδειαζει τα σκουπιδια ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΑΛΗΤΕΣ...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress