Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας

Example ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
Οι γνωστοί-άγνωστοι, που εδώ και δύο χρόνια πολεμούν με κάθε τρόπο το μεγάλο έργο της αποχέτευσης και δεν αντέχουν να το βλέπουν να προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ξαναχτύπησαν.

Συγκεκριμένα «συμπολίτης» με το όνομα Δημήτριος Νάννος και διεύθυνση κατοικίας Λ. Σαλαμίνας 37, απέστειλε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Σανιδά καταγγελία στην οποία κατηγορεί το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας για παράνομες αποφάσεις, κάνει λόγο για υπέρβαση της δαπάνης του έργου κατά 15 εκατ. Ευρώ και αφήνει υπονοούμενα για οικονομικά οφέλη της Δημοτικής αρχής.

Την καταγγελία του συνοδεύει με αποκόμματα της τοπικής εφημερίδας «Νέα Σαλαμίνα» του κ. Δημ. Ροκίδη και των εντύπων του Πειραιά «Νέος Λόγος» και «Λιμάνι» του κ. Δημ. Κατσικάρη.

Ο κ. Σανιδάς διαβίβασε την καταγγελία στην κ. Ειρηνοδίκη Σαλαμίνας για να ερευνήσει την υπόθεση. Η κ. Ειρηνοδίκης κάλεσε, όπως είχε υποχρέωση, τον καταγγέλλοντα για κατάθεση. Όταν όμως ο υπάλληλος του Ειρηνοδικείου επισκέφτηκε τη διεύθυνση Λ. Σαλαμίνας 37, διαπίστωσε ότι εκεί δεν διέμενε (ούτε έχει διαμείνει ποτέ μέχρι τώρα) ένοικος με το όνομα Δημήτριος Νάννος.

Το γεγονός αυτό αποκαλύπτει ότι ο καταγγέλλων ή οι καταγγέλλοντες πήραν αυτή τη φορά τη μορφή σύγχρονων κουκουλοφόρων.

Πρόκειται για:

* θρασύδειλα ανθρωπάκια που δεν αντέχουν να αναλάβουν τις συνέπειες των ενεργειών τους.
* ανθρώπους που κρύβονται πίσω από κουρτίνες λασπολογίας και παραπληροφόρησης.
* ανθρώπους της κλειδαρότρυπας και της ανωνυμίας που φοβούνται την κατακραυγή του κόσμου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν να υπονομεύσουν ένα έργο ζωτικής σημασίας για τη Σαλαμίνα.
* χαιρέκακα ανθρωποειδή που στόχο έχουν να βλάψουν τη Σαλαμίνα και να σταματήσουν την πρόοδό της για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους βίτσια .

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπυρίδων Σοφράς επιθυμώντας να ενημερώσει τους δημότες για τα πραγματικά γεγονότα και την πορεία του έργου μέχρι σήμερα ώστε να πάψει πλέον να έρπει η παραπληροφόρηση, σας καλεί να παραβρεθείτε την 30η Οκτωβρίου 2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 στην αίθουσα «Δημ. Μπόγρης» του Δημαρχείου σε ανοικτή συνέντευξη-ενημέρωση.

Θα υπάρξει κατάλογος ερωτώντων και ο κ. Δήμαρχος θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση τεθεί.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress