Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Τα περιβαλλοντικά προβλήματα της Σαλαμίνας έχουν ονοματεπώνυμο… (Χαράλαμπος Μανιάτης Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής)

salamispress Ο κ. Χαράλαμπος Μανιάτης Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής(πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων) έχει πολιτικό πρόσημο,είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και διορισμένος στη θέση που κατέχει.
Τίποτα δεν μας εμποδίζει να θεωρήσουμε οτι εφαρμόζει την πολιτική της κυβέρνησης για την Σαλαμίνα,η οποία μέχρι σήμερα είναι καταστροφική για το περιβάλλον και προκλητικά απαξιωτική για τα θεσμοθετημένα όργανα της αυτοδιοίκησης(Νομαρχία,Δήμοι) όσο και στη θέληση των πολιτών αυτού του τόπου.
Μετά την απόφασή του για την Ελευθερώτρια μετά την απόφασή του για το ιχθυοτροφείο στη Φώκα μάθαμε στην εκδήλωση για το λατομείο(απο τον κ. Ράπτη) οτι έχει υπογράψει και άδεια στον κ. Αγγέλου που του επιτρέπει την σημερινή του δραστηριότητα όσον αφορά τούς ρυθμούς εξόρυξης και τη διάθεση των αδρανών υλικών όπου αυτός επιθυμεί.
Πιστεύω οτι τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα μέλη των τοπικών επιτροπών, οι ψηφοφόροι όσο δεν αντιδρούν σε αυτήν την κατάσταση τόσο ταυτίζονται με τις συμπεριφορές και τις πρακτικές του εν λόγω κυρίου και μάλιστα χωρίς κανένα πολιτικό όφελος.
Μαζί με αυτούς και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο, όσο δεν διαφοροποιούνται και δεν καταγγέλουν ανοικτά τον εκλεκτό μας Περιφερειάρχη.
SMS: Οι δημοτικές εκλογές απέχουν μόλις δύο χρόνια.
Απο: spendor
  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: spendor

  • Σχόλια:
    Ρε spendor, η υπερβολική σου εμπάθεια αποδυναμώνει τα όποια επιχειρήματα σου. Δηλαδή η ανικανότητα και οι παλινωδίες των δημοτικών φορέων να ολοκληρώσουν επι τόσα χρόνια την αποχέτευση την χρεώνεται ένας γ.γ;
    Δεν είναι κακό να κοιτάμε τα χάλια μας που και που, γιατί από αποδιοπομπαίους τράγους άλλο τίποτα!
     
    Ο κ. Μανιάτης Περιφερειάρχης Αττικής, απ' όσο γνωρίζω, δεν ευθύνεται για την καθυστέρηση του έργου της αποχέτευσης.
    Οι δημοτικοί φορείς με τίς παλινωδίες τους και την ανικανότητά τους έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την μη ολοκλήρωση του έργου τόσα χρόνια.
    Συμφωνούμε!
    Μόνο που εγώ δεν μίλησα για την αποχέτευση!
    Οσο για την εμπάθεια, σεβαστή η άποψή σου αλλά δεν συμφωνώ.
    Η κριτική σέ ένα δημόσιο πρόσωπο με στοιχεία δεν είναι εμπάθεια κατά την ταπεινή μου γνώμη.
     
    Την ίδια ώρα που γινόταν η συγκέντρωση για το λατομείο στη θέση Γούβα-Μπατσί (19/10/2008) μήπως ξέρατε που ήταν ο κ. Αγγέλου και ο Δήμαρχός μας; Λέτε να ήταν μαζί εκείνο το πρωινό στο ίδιο το γραφείο; Είδατε καμία φορά κάποιες συμπτώσεις που συμβαίνουν; Ή μηπως δεν ήταν σύμπτωση;;
    Είμαι σίγουρος δεν θα αργήσουμε να έχουμε νέα τους...θυμηθείτε το!!!
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress