Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας.

Example Αγαπητή Άννα,
ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Σπυρίδων Σοφράς σε συγχαίρει για το ενδιαφέρον που δείχνεις για την περιοχή σου, σε ευχαριστεί για τις υποδείξεις σου και σου γνωρίζει τα εξής:
Μετά την πρώτη σου διαμαρτυρία για την οδό Ελ. Βενιζέλου (29/9/08) συνέστησε στον εργολάβο να αποκαθιστά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους δρόμους από τους οποίους περνά η αποχέτευση.
Μετά το δεύτερο δημοσίευμά σου (14/10), και ύστερα από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι σε όλη την Ελ. Βενιζέλου το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί.
Σε ποιά σημεία της Ελ. Βενιζέλου αναφέρεσαι;
Τέλος ζητά από όλους τους συμπολίτες να γνωστοποιούν στο Δήμο τα προβλήματα που διαπιστώνουν από τα έργα της αποχέτευσης γιατί η Δημοτική άρχή έχει ως στόχο, κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του μεγάλου αυτού έργου, η ενόχληση των συμπολιτών να είναι όσο γίνεται πιο μικρή.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας.

Σχόλια:
ΑΡΧΗ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ ΑΠΟ Σ/Μ ΚΑΝΑΚΗΣ ΟΛΟ ΕΞΩΓΚΌΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΑΙΤΕΥΣΕΙΣ ΧΑΛΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.
 
Ευχαριστώ για την απάντηση στην διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής Τσάμη , αν και έρχεται καθυστερημένη .
Και σας απαντώ , την διαμαρτυρία την δεύτερη την έστειλα στο salamispress δυο μέρες πριν την δημοσίευση της στο salamispress.
Και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να σας στρέψω την προσοχή στην ΛΕΩΦΟΡΟ (αν και δεν πληροί καμία προδιαγραφή για λεωφόρο) οδός Αγ. Κυριακής η οποία οπός ξέρετε διερχόταν το λεωφορείο πριν την έναρξη των εργασιών της αποχέτευσης και εξυπηρετούσε όλη την περιοχή μας , πράγμα που τώρα και τρεις εβδομάδες δεν γίνετε .
Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να συνεχίσει το έργο αλλά βλέπουμε ότι ο προγραμματισμός του έργου δεν προβλέπει κάποιους δρόμους σημαντικής σημασίας να τελειώνουν πρώτοι και μετά να συνεχίζουν στους δευτερεύον σημασίας δρόμους όπως η Αγ. Κυριακής η Ελ. Βενιζέλου που έμεινε σκεπασμένη με χώμα πέντε εβδομάδες και σκεπάστηκε μόνο μετά την διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής .
Να έχετε υπόψη σας ότι κάτοικος της περιοχής για να χρησιμοποίηση το λεωφορείο για να κατέβει στα Παλούκια πρέπει να περπατήσει μέχρι την Λ. Ιπποκράτους και βέβαια μέχρι την στάση της λεωφόρου .
Αυτά έχω να προθέσω , και ένα όχι τόσο σημαντικό διότι εάν τον αναφέρουμε στο salamispress μπορεί να εστανθει και σπουδαίος , ο λόγος για τον (υπεύθυνο) του έργου ένας πενηνταπεντάρης οδηγός των οχημάτων που βρίζει με χυδαίο τρόπο όλη μέρα τους εργάτες του έργου και εάν κάποιος κάτοικος τολμήσει να του παραπονεθεί τον απειλή με ολοκληρωτικό κλείσιμο του δρόμου .
ΑΝΝΑ Δ.
 
΄Αννα,
πρέπει όλοι να έχουμε υπόψη μας ότι η όποια ταλαιπωρία θα είναι προσωρινή, η αποχέτευση όμως θα είναι μόνιμη και να κάνουμε λίγη υπομονή.
 
Για την Ελευθ. Βενιζέλου που σε ρωτάνε έχεις να πεις τίποτα ή πλάκα τους κάνεις;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress