Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - Παραίτηση διοικητικού στελέχους

salamispress Παραιτήθηκε από την θέση του αντιπροέδρου του ερασιτέχνη ο Γιάννης Τσαβαρής. Ο παράγοντας του Αία έφτασε σε αυτή την απόφαση μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στο ματς με το Χαϊδάρι και όπως τονίζει πρόκειται για ένδειξη διαμαρτυρίας.
Από εκεί και πέρα στην ομάδα αφήνουν στην άκρη την ήττα της Κυριακής και στρέφουν το βλέμμα τους στον δύσκολο αγώνα στην Κερατέα με τον τοπικό Κεραυνό.
------------------------------------------------------

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτησή
Ανθρωποι της νύχτας και του υποκόσμου είναι όλοι τους.
Και αυτοί που μένουν αλλά και αυτοί που ασχολήθηκαν με τον Αίαντα για ψηφοθηρικούς λόγους και τώρα σπεύδουν να παραιτηθούν για να αποφύγουν τη μπόρα που έρχεται. Δεν θα τη γλυτώσουν όμως γιατί είναι συνυπεύθυνοι για όσα συμβαίνουν στον Αίαντα.
Ο/Η Ανώνυμος

Σχόλια:
Με τη φράση άνθρωποι της νύχτας και του υποκόσμου δεν ενοούσα το Γ. Τσαβαρή για την παραίτηση του οποίου έμαθα από σας μετά το σχόλιό μου.
 
basilofintanakia toy ypokosmoy poy nomisan ton aia san akomi mia paranomi pigi ploytismoy urasidila anuropakia poy kaliptonte apo boyleytes tis neas dimokratias kai paramenoyn sti uesi toys edo ke 8 xronia gia na mporoyn na kanoyn tis lamogies toys
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress