Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ… των κατοίκων της περιοχής Τσάμη Σαλαμίνος… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ 7η εβδομάδα ταλαιπωρίας !!!

κ. Δήμαρχε , το λεωφορείο που εξυπηρετούσε όλη την περιοχή μας που είναι.
Έχουν περάσει 2 εβδομάδες από την τελευταία ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που έστειλα στο salamispress δηλαδή 7 εβδομάδες που ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποχέτευση στην οδός Ελ. Βενιζέλου Τσάμη και ακόμα το λεωφορείο δεν μπορεί να περάσει να εξυπηρέτηση την περιοχή .

θα ήθελα να σας στρέψω την προσοχή στην ΛΕΩΦΟΡΟ (αν και δεν πληροί καμία προδιαγραφή για λεωφόρο) οδός Αγ. Κυριακής η οποία οπός ξέρετε διερχόταν το λεωφορείο πριν την έναρξη των εργασιών της αποχέτευσης και εξυπηρετούσε όλη την περιοχή μας , πράγμα που τώρα και πέντε εβδομάδες δεν γίνετε .

Να έχετε υπόψη σας ότι κάτοικος της περιοχής για να χρησιμοποίηση το λεωφορείο για να κατέβει στα Παλούκια πρέπει να περπατήσει μέχρι την Λ. Ιπποκράτους και βέβαια μέχρι την στάση της λεωφόρου .

Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί το έργο (αυτό το θέλουμε εμείς πιο πολύ από εσάς) αλλά βλέπουμε ότι ο προγραμματισμός του έργου δεν προβλέπει κάποιους δρόμους σημαντικής σημασίας να τελειώνουν πρώτοι και μετά να συνεχίζουν στους δευτερεύον σημασίας δρόμους όπως η Αγ. Κυριακής η Ελ. Βενιζέλου που έμεινε σκεπασμένη με χώμα πέντε εβδομάδες και σκεπάστηκε μόνο μετά την διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής .
Απαράδεκτο !!!
Απο: ΑΝΝΑ Δ.

  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: ΑΝΝΑ Δ.

  • Σχόλια:
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    Νομίζω πώς πρέπει να ενεργοποιήσετε τον μετριασμό σχολίων.Οι εκφράσεις αυτές είναι απαράδεκτες.Πιθανόν κάποιοι επιθυμούν ένα blog χαληλού επιπέδου και κατά συνέπεια αναξιόπιστο.
     
    Συμφωνώ με το σχόλιο του spendor. Μην χάσει το blog όλο αυτό το θετικό που έχει δημιουργήσει τόσες μέρες.
     
    Το blog δε χαρακτηριζεται απο τα σχολια του καθε αναγνωστη φιλε spendor. Καθενας εχει το δικο του τροπο έκφρασης. Ειναι αληθεια πως ο ανωτερω χρησιμοποιει καποιες βρωμικες εκφρασεις μα παρ ολ αυτα δεν εχει αδικο.
     
    edo ehei stamatisei na perva to leoforio apo tin odo ag. kyriakis kai mas leei o dimarhos oti tha valei 2 kainoyrgies grammes.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress