Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ… του ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

salamispress ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ , ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ
Πειραιάς, 31.10.2008
Αρ. πρωτ. : 5426
Προς: salamispress.blogspot.com

Απαντώντας στο e-mail που μας αποστείλατε , σας ενημερώνουμε ότι για τα θέματα ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης της Σαλαμίνας , υπήρξε ξεχωριστή επικοινωνία-συνεργασία του Νομάρχη Πειραιά με τους Δημάρχους Σαλαμίνας και Αμπελακίων, λόγω του ειδικού καθεστώτος θαλάσσιας συγκοινωνίας του νησιού .

Η σύσκεψη που πραγματοποιήσαμε στις 22/10, αφορούσα τα νησιά του Αργοσαρωνικού , την περιοχή της Τροιζηνίας και τα Κύθηρα .
Απόρροια όλων των παραπάνω είναι η σύνταξη υπομνήματος προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας , το οποίο υπογράφουν όλοι οι δήμαρχοι των νησιώτικων και επαρχιακών δήμων του νομού , συμπεριλαμβανομένων και των δημάρχων Σαλαμίνας και Αμπελακίων .
Στο κείμενο του υπομνήματος τονίζεται η επιτακτική ανάγκη επίλυσης του συνόλου των ακτοπλοϊκών προβλημάτων της περιοχής ευθύνης μας.
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΣ

Σχόλια:
Ο κ. Νομάρχης στην απάντησή του δεν διευκρινίζει αν στο κοινό αυτό υπόμνημα, που συνυπογράφεται απο τους Δημάρχους Σαλαμίνας και Αμπελακίων, υπάρχει αναφορά για τα ακτοπλοϊκά προβλήματα της Σαλαμίνας και ειδικώτερα σε οτι έχει σχέση με τις τιμές των εισιτηρίων.Αυτό νομίζω έχει σημασία να μάθουμε.
Ακόμη, τώρα που οι τιμές του πετρελαίου κατρακυλούν διεθνώς, το αίτημα των Δημάρχων της Σαλαμίνας θα έπρεπε να ήταν ένα και μοναδικό. Η μείωση των τιμών των εισιτηρίων.
 
αλλα λογια να αγαπιωμαστε!!!
λογια κενα!!!!!!!!!!!!
κουκουλωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress