Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ... ΣΦ ΑΙΑΣ 1931... ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΙΑΣ

Example Σκληρή ήταν η απάντηση των οργανωμένων οπαδών του Αίαντα και πιο συγκεκριμένα του συνδέσμου Aias 1931 προς τη διοίκηση της ομάδας.Στο μεταξύ ο πρώην πρόεδρος του Αίαντα Τάσος Λουκάς είναι έτοιμος να απαντήσει στα ψεύδη όπως τονίζει που ακούστηκαν στη γενική συνέλευση της περασμένης Τρίτης στο Εργατικό Κέντρο της Σαλαμίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου:
O Σ.Φ ΑΙΑΣ1931 μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον εντος έδρας αγώνα ΑΙΑΣ-ΧΑΙΔΑΡΙ 1-2 με άτομα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ και με ''ανθρώπους'' της διοίκησης ,προτίμησε να μην δώσει άλλη έκταση ,γιατί μόνο κακό θα έκανε στην ομάδα μας.

Με αφορμή την ανακοίνωση της διοίκησης 24/10/08 νιώθουμε την υποχρέωση απέναντι στα μέλη μας,να απαντήσουμε.Ολα τα μέλη μας είναι άτομα γνωστά στον ΣΑΛΑΜΙΝΙΟ κόσμο και ιδιαίτερα στου φιλάθλους του ΑΙΑΝΤΑ.Ποτέ τα μέλη μας δεν δημιούργησαν το παραμικρό επεισόδιο στην ομάδα μας ,γι αυτό είναι αρκετές οι φορές εκείνες ό που ο τοπικός τύπος και όχι μόνο (παρατηρητές αγώνων, διαιτητές ,φιλοξενούμενοι φίλαθλοι) μας έχουν πλέξει το εγκώμιο. Άρα η λέξη «ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ» είναι περά για περά ΑΣΤΟΧΗ.

Εμείς ποτέ δεν μπήκαμε εμπόδιο στο καλό του ΑΙΑΝΤΑ γιατί για εμάς ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ,και με γνώμονα αυτήν και μόνο πράττουμε.Μπήκαμε εμπόδιο όμως στα πλάνα των αδελφών ΞΕΝΙΑΔΗ όπου ο χρόνος μας δικαίωσε πανηγυρικά.

Έτσι και τώρα αν το κακό του ΑΙΑΝΤΑ και της κακής πορείας σε 7 αγωνιστικές μια μόνο νίκη είμαστε εμείς δηλώνουμε ότι θα μείνουμε μακριά απ αυτό που αγαπάμε για να μην το καταστρέψουμε.

Ευχόμαστε την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία και καλή συνεχεία στον ΓΟΛΓΟΘΑ που ακολουθει.
Μ.Φ.Χ Σ.Φ ΑΙΑΣ 1931

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress