Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ... Επίθεση στον ιστοχώρο του www.ampelakia.gr

Μην πυροβολείτε τον μηχανογράφο! July 4, 2008 ,Posted by sBlogger in : myBlog
Μην πυροβολείτε τον μηχανογράφο! Έλεος πια! Όλοι γνώστες και μη προκειμένου να πουν την κακία τους και για να πετάξουν το δηλητήριό τους λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι! Τελευταίο παράδειγμα είναι η επίθεση του salamispress.blogspot.com στον ιστοχώρο του www.ampelakia.gr! Συγκεκριμένα αντί να σχολιάσουν τη δουλειά του τμήματος μηχανοργάνωσης, αν δηλαδή έχουν κάποια παρατήρηση επί της σχεδίασης του νέου ιστοχώρου, αμέσως να αναφέρουν πως είναι ανεπαρκής η ενημέρωση των ιστεσελίδων! Δηλαδή, έλεος! Η ιστοσελίδα ακόμα καλά καλά δεν έχει ξεπεράσει τα τεχνικά της προβλήματα μετά την αλλαγή της, ακόμα δεν έχουν περάσει ούτε 5 ημέρες λειτουργίας και αμέσως αρχίσαν οι χαρακτηρισμοί με την “ανεπάρκεια” πληροφόρησης από τους διάφορους “τριανταφυλλόπουλους” που θέλουν να είναι “μπροστά” και τους “Ρομπέν της ενημέρωσης”! Λες και αν υπήρχε σχετική ενημέρωση προς το γραφείο μηχανοργάνωσης ή αν είχαν ολοκληρωθεί οι σχετικές τεχνικές εργασίες θα κρατούνταν ως επτασφράγιστο μυστικό! Πραγματικά, έλεος!

Υ.Γ.
Επίσης καλό θα ήταν όταν θέλει κάποιος να θεωρείται το blog του έγκυρο, να εξετάζει τη σύνταξη, τη γραμματική και την ορθογραφία πριν κάνει την οποιαδήποτε δημοσίευση. Και μια συμβουλή, μην εμπιστεύεστε πάντα τον ορθογραφικό έλεγχο του Word…

Θα μας συγχωρήσετε που αργήσαμε να σου απαντήσουμε αλλά εχθές βρήκαμε το Post σου , καλό θα ήταν εφόσον έχεις παράπονα από κάποια ανάρτηση μας να το αναφέρεις στα σχόλια του salamispress έτσι θα μπορούμε να σας απαντήσουμε και πιο γρήγορα .

Λοιπόν η παρατήρηση μας δεν ήταν προς τον δημιουργό της ιστοσελίδας ούτε στον διαχειριστή αλλά στους υπεύθυνους του Δήμου Αμπελακίων και στην ελλιπή έως καθόλου ενημέρωση των δημοτών και πολιτών του Δήμου .

Οπότε έστω και ανορθόγραφα καλό θα ήταν να διαβάζεις καλύτερα αυτά που γράφουμε και να μην βγάζεις άλλα συμπεράσματα .
Δεύτερον στο salamispress δεν ζητήσαμε από κανέναν να εξετάσει την ορθογραφία των συντακτών μας ούτε εξουσιοδοτούμε εσένα για ορθογραφικό έλεγχο .

Και στέλνουμε μήνυμα στους συμπολίτες μας , γράψετε όπως μπορείτε και με όπια γραμματική και ορθογραφία θέλετε εσείς αρκεί να γράψετε, εμείς θα το καταλάβουμε.

Σχόλια:
Προς Δημο Αμπελακιων

αυτα στις 4 Ιουλιου...σημερα που ειναι 21 Σεπτεμβριου τι εχετε να πειτε για την ενημερωση της ιστοσελιδας σας?
 
Μπράβω κάναιται φωβαιρεί δουλοιά...σειναιχύσται αίtsi!!!
 
Παιδιά νάστε καλά με κάνατε και γέλασα πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ
 
Χα χα χα... Καλό!

Πάντως εδώ που τα λέμε έχει και τα δίκια του ο myblog.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress