Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ New York Life Insurance Co ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ...ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009 Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Η ασφαλιστική εταιρεία New York Life Insurance Company άρχισε να πουλά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1882. Ωστόσο, λόγω της αναταραχής που προκλήθηκε από το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η New York Life σταμάτησε να πουλά ασφαλιστήρια συμβόλαια στην Ευρώπη και στην Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά το 1914.

Διάφορες αναφορές και άλλες πηγές δείχνουν ότι πολλά άτομα ελληνικής καταγωγής που ζούσαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία όταν ξέσπασε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος εκτοπίστηκαν ή αφανίστηκαν κατά την περίοδο από το 1915 έως το 1923.

Επειδή η New York Life είναι δεσμευμένη να ενεργεί με βάση το βέλτιστο συμφέρον των ασφαλισμένων της, η New York Life ερεύνησε τα αρχεία της για να εντοπίσει όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής που εκδόθηκαν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία πριν το 1915 σε άτομα ελληνικής καταγωγής. Η New York Life κατέβαλε τις παροχές για πολλά από αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Ωστόσο, η New York Life δεν έλαβε αξιώσεις και συνεπώς δεν κατέβαλε παροχές ή την αξία σε μετρητά για ορισμένα από αυτά τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, τα οποία αναφέρονται ως "Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια".

Για να ενθαρρύνει τις αξιώσεις σχετικά με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια, η New York Life δημιούργησε το Πρόγραμμα Ελληνικών Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων Ζωής. Οι απόγονοι των ατόμων που ασφαλίστηκαν σύμφωνα με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια μπορεί να υποβάλουν αξιώσεις για παροχές, ακολουθώντας τα βήματα που συνοψίζονται εδώ και περιγράφονται αναλυτικότερα παρακάτω.

Αν μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε απόγονος/απόγονη ενός ατόμου που ασφαλίστηκε σύμφωνα με τα Ελληνικά Ασφαλιστήρια Συμβόλαια, μπορεί να έχετε δικαίωμα για παροχές σύμφωνα με αυτό το Πρόγραμμα.
Περισσοτερα στο: www.greekinsuranceclaims.com/gr/home.php3

Σχόλια:
ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΥΝΗΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑ?ΜΑΛΟΝ ΠΟΤΕ ΓΙΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress