Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Η Νομαρχία Πειραιά στη διεθνή τουριστική έκθεση JATA του Τόκυο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκυο, εκεί που θα χτυπά τις επόμενες ημέρες η καρδιά της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας θα δώσει δυναμικά το παρόν η Νομαρχία Πειραιά με στόχο την μεγαλύτερη και καλύτερη δυνατή προβολή των τουριστικών της προορισμών, των νησιών του Αργοσαρωνικού, της επαρχίας της Τροιζηνίας, των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.

Μετά τις ολοκληρωμένες και άκρως επιτυχημένες παρουσίες στις τουριστικές εκθέσεις του Βερολίνου, της Μόσχας, της Νάπολι, της Βαρκελώνης, του Ντουμπάι και της Λευκωσίας η Νομαρχία Πειραιά θα συμμετάσχει φέτος για πρώτη φορά στη διεθνή τουριστική έκθεση JATA 08 που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Odaiba, το αποκαλούμενο παραθαλάσσιο δευτερεύον κέντρο του Τόκυο, από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Μια μέρα πριν η έκθεση ανοίξει τις πύλες της στο κοινό, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της τουριστικής ταυτότητας της Νομαρχίας Πειραιά σε επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού, σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της έκθεσης.

Η ολοκληρωμένη παρουσία της Νομαρχίας Πειραιά στην JATA αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την προβολή της περιοχής και των δυνατοτήτων της στην αγορά της Ιαπωνίας. Στόχος της Νομαρχίας Πειραιά είναι να προσελκύσει έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών και επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι θα προμηθευτούν από το περίπτερό της Νομαρχίας το πλήρως ανανεωμένο και πολύγλωσσο - μεταφρασμένο και στα ιαπωνικά - διαφημιστικό υλικό, σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (Περίπτερο Ελλάδας: Hall East 1-2-3, Θέση Β37).

Η JATA που θα διεξαχθεί στο 26.000 τ.μ. εκθεσιακό κέντρο Tokyo Big Sight αποτελείται από δύο χωριστές αλλά συμπληρωματικές εκδηλώσεις: το Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού και την Τουριστική Έκθεση. Το Συνέδριο επικεντρώνεται κάθε χρόνο σε ένα ειδικό θέμα που αφορά τους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού, κυρίως της ασιατικής αγοράς. Φετινό θέμα είναι «Η δυναμική του τουρισμού - Αναζωογόνηση της ιαπωνικής αγοράς τουρισμού». Η Τουριστική Έκθεση προσφέρει τη δυνατότητα στους εκθέτες, αφενός να έρθουν σε επαφή με τους Ιάπωνες επαγγελματίες του κλάδου (η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτού του είδους τις επαφές δικτύωσης), αφετέρου και να προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν στους Ιάπωνες τουρίστες. Σημειώνεται ότι στην περσινή έκθεση είχαν συμμετάσχει 772 εκθέτες από 134 χώρες με τον αριθμό των επισκεπτών να προσεγγίζει τις 70.000.
Από: το Γραφείο Τύπου Νομαρχίας Πειραιά

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress