Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Προσβάλει τον Πολιτισμό και την Ιστορία του Λαού της Σαλαμίνας !!!

Εμείς ο Λαός της Σαλαμίνας Θεωρούμε προσβολή στον πολιτισμό μας και της θρησκείας μας την απόφαση για κατεδάφιση του ιερού ναού της Ελευθερώτριας και του Ευριπίδειου θεάτρου από τον Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας Αττικής .

Ζητούμε από τον κ. Πρωθυπουργό την απομάκρυνση αυτού του ανθρώπου από αυτή την θέση γιατί οπός φαίνεται δεν ξέρει να ξεχωρίσει το κοινωφελές από το ιδιωτικό συμφέρων και πατάει επί πτωμάτων για καθαρά δικά του συμφέροντα η έχει κάποια ιδιωτική βεντέτα ενάντια του Λαού της Σαλαμίνας .

Επίσης καλούμε τους βουλευτές της περιφέρειας μας να πάρουν θέση και να στρατευτούν με τον Λαό της Σαλαμίνας ενάντια της απόφασης αυτής και περιμένουμε τις δηλώσεις συμπαράστασης τους .
salamispress

Σχόλια:
ok na min gremistei o naos.alla exoume kai polu poio sovara provlimata gia ta opoia prepei na diamartirithoume.
 
tora to thimithikane meta apo deka hronia na ta gkremisoyne;
 
dld, den sas enoxlise oti o dimos mas paranomise?????
 
Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμηθούν η μεγαλύτεροι.

Το Ευριπίδειο Θέατρο
κατασκευάστηκε το 1993
και εγκαινιάστηκε το Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου από την τότε υπουργό πολιτισμού Κα. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.
Τώρα μας λένε ότι είναι παράνομο ???
--------------------------------
Η Παναγία η Ελευθερώτρια κατασκευάστηκε το 1998 η ανέγερση του Ιερού Ναού της Παναγίας Ελευθερώτριας ήταν υλοποίηση ενός τάματος που είχαν κάνει κυρίως οι γυναίκες της περιοχής αυτής, όταν στις 12 Οκτωβρίου 1944 αποχώρησαν οι Γερμανοί από το νησί.

Το τάμα πραγματοποιήθηκε μετά από 54 χρόνια αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής, πίστης και λατρείας στον Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας.

Επαναλαμβάνουμε το θεωρούμε ΠΡΟΣΒΟΛΗ στα ιερά και τα όσια , όποια απόφαση κατεδάφισης του ιερού ναού της Ελευθερώτριας από όποιον ηδύποτε Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας Αττικής .

Ο Λαός της Σαλαμίνας περιμένει από τον κ. Πρωθυπουργό να επιληφθεί του θέματος .
salamispress
 
Ψυχραιμία παιδιά! Καμία Ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να γρεμίσει μια εκκλησία, εστω κι' αν η κατασκευή της έχει κριθεί αυθαίρετη.Υπάρχουν εκατοντάδες αν οχι χιλιάδες αποφάσεις κατεδάφισης κατοικιών και κάθε είδους κατασκευών οι οποίες δεν εκτελούνται απο τη διοίκηση (Περιφέρεια, Νομαρχία).Απο την εκκλησία της Παναγίας της Ελευθερώτριας θα ξεκινήσουν?Ας ξεκινήσουν απο τις βίλες που υπάρχουν μέσα στα δάση.
Στη νεώτερη ιστορία μόνο ο Εμβερ Χοντζα την περίοδο μετά το 1967 γκρέμισε και δήμευσε τζαμιά και εκκλησίες οταν η Αλβανία και επίσημα έγινε άθεο κράτος.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress