Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

Έπαινοι Συμμετοχής δόθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Βροντούς Σαλαμίνας

Helmepa : Τα παιδιά ζωγραφίζουν για το περιβάλλον
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Παιδικής HELMEPA για το 2008 ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τη συμμετοχή παιδιών-μελών του Προγράμματος, ηλικίας 5 έως 12 ετών. Το θέμα του Διαγωνισμού, εμπνευσμένο όπως πάντα από μηνύματα των ίδιων των παιδιών, ήταν:
«Είμαστε το μέλλον, είμαστε η ζωή, βάζουμε σα στόχο: Να σώσουμε τη Γη!»
Οι μικροί εθελοντές ζωγράφισαν με ενθουσιασμό για το περιβάλλον και με τα 160 ομαδικά έργα τους στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα στους μεγάλους.

Η τελική επιλογή των καλύτερων έργων έγινε, όπως και κάθε χρόνο, από το Προεδρείο του Συμβουλίου Αντιπροσώπων, που φέτος το απαρτίζουν παιδιά από την Κάλυμνο, τη Χίο και τη Θράκη.

Το A’ Βραβείο έλαβε η Ομάδα 1073(Γ), 10 ετών, από το 11ο Δημοτικό Σχολείο Χίου και το έργο εκτυπώθηκε σε Αφίσα (συνημμένη) με τα ονόματα των μελών της Ομάδας και του Εκπαιδευτικού τους στα ελληνικά και αγγλικά. Η Αφίσα αυτή διανέμεται στα παιδιά-μέλη και τους Εθελοντές Εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, στα μέλη της HELMEPA αλλά και ευρύτερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έπαινοι Συμμετοχής δόθηκαν σε κάθε παιδί-μέλος των Ομάδων της Παιδικής HELMEPA που ζωγράφισαν τα Β! και Γ! Βραβεία, δηλαδή στην Ομάδα 880(Α), 6 ετών, από το Δημοτικό Σχολείο Βροντούς Σαλαμίνας και την Ομάδα 1486(Β), 8 ετών, από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, αντίστοιχα.
Για άλλη μια χρονιά συγχαίρουμε τους νεαρούς καλλιτέχνες για τα μηνύματα που έστειλαν σε όλους μας.

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress