Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΘΕΙΟς ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ... Από το Γραφείο Τύπου της Ο.Ε.Ε.Σ.Σ.

Σε σχόλιό του που αναρτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου ο θείος άρχισε να τα μαζεύει. Πιθανόν να κατάλαβε ότι η λάσπη δεν είναι το καλλίτερο μέσον για ένα έστω και ανώνυμο διάλογο και αυτό θεωρούμε ότι είναι μια πρόοδος.

Συγκεκριμένα ενώ στο αρχικό σχόλιό του που έκανε κριτική στην Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας και αναρτήθηκε στις 21/8/08 ανέφερε επακριβώς: «…..ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ», στο νέο του σχόλιο αναφέρει ότι «Κύριε Πρόεδρε, τελικά αυτό που σας ενόχλησε ήταν η γνωστοποίηση του θέματος ότι η κάθε ομοσπονδία παίρνει οικονομική βοήθεια από το κράτος, ώστε να μπορεί να λειτουργεί. Πολύ σύντομα όμως, θα αναρτήσω τον νόμο που υπάρχει.»

Τώρα εμφανίζεται να μην ξέρει ότι η Ομοσπονδία παίρνει χρήματα από το κράτος για να τα δίνει στους συλλόγους, αλλά μας λέει ότι θα αναρτήσει τον νόμο που υπάρχει, λες και εμείς αμφισβητήσαμε την ύπαρξη κάποιου νόμου. Εμείς σχολιάσαμε τον ισχυρισμό του ΘΕΙΟΥ σύμφωνα με τον οποίο ξέρει ότι η Ομοσπονδία μας παίρνει χρήματα από το κράτος για να τα δίνει στους συλλόγους. Τέτοιες ανακρίβειες μας θυμίζουν την προσπάθεια καλόγηρου που την περίοδο της νηστείας βαφτίζει το κρέας ψάρι. Τώρα στο θέμα συνεργασίας και βοήθειας των Συλλόγων, είναι ένα θέμα που μας απασχολεί συνεχώς και προσπαθούμε για το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι μία σχέση δυναμική που στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωσή της.

Είμαστε τελικά της άποψης ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη από όποιον και αν προέρχεται, με επώνυμο ή ανώνυμο τρόπο, αρκεί να στηρίζεται σε επιχειρήματα και όχι σε αόριστες αιτιάσεις ή να μετατρέπεται σε λασπομαχία. Όταν η κριτική στηρίζεται σε επιχειρήματα θα δημοσιοποιούμε και την δική μας άποψη.
Από το Γραφείο Τύπου της Ο.Ε.Ε.Σ.Σ. 3/9/08

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress