Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Η κυβερνηση Καραμανλη πρεπει να ξηλωθει και να αντικατασταθει απο μια αλλη, που θα ματαιωσει την συμφωνια για τον αγωγο πετρελαιου Μπουργκας-Αλεξανδ..

Γραμμα απο το Βερολινο του Εμμανουηλ Σαριδη
Για τις ΗΠΑ οι κυβοι εριφθησαν, η κυβερνηση Καραμανλη πρεπει να ξηλωθει και να αντικατασταθει απο μια αλλη, που θα ματαιωσει την συμφωνια για τον αγωγο πετρελαιου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη. Καλο η κακο για την Ελλαδα;

Εμπολεμη κατασταση
Μεγαλα γεγονοτα ριχνουν την σκια τους πριν ακομη συμβουν. Οπως το ξηλωμα της κυβερνησης της Νεας Δημοκρατιας, μια, οπως φαινεται, ειλημμενη αποφαση των ΗΠΑ για να ματαιωθουν η να μπουν στις καλενδες μιας κυβερνησεως ΠΑΣΟΚ/Γιωργακη Παπανδρεου οι συμφωνιες για την κατασκευη του πετρελαιαγωγου Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη. Μονο στο πλαισιο αυτο εξηγειται η ενταση των ενορχηστρομενων επιθεσεων της αντιπολιτευσης και των μεγαλων ελληνικων ΜΜΕ εναντιον του Πρωθυπουργου Κωστα Καραμανλη, αλλα και η σκληρυνση της θεσεως των ΗΠΑ στο θεμα της ονομασιας της FYROM.

Η Ελλαδα λοιπον σε εμπολεμη κατασταση, τα τυμπανα του πολεμου ακουγονται να χτυπουν ολο και πιο δυνατα, τα κανονια να βροντουν ολο και πιο κοντα. «Βόμβες Τατούλη» επεφταν ακομη απο τις 17.07.2008 κατα τον «Ελευθερο Τυπο», «επίθεση ως τις εκλογές», εξηγγειλε ο Γιωργος Παπανδρεου κατα το in.gr στις 11.08.08, «μετωπική επίθεση» αρχισε στο ANT1 Online στις 30.08.08, «νέες βόμβες Τατούλη» επεσαν στην αυλη Μαξιμου κατα την «Ελευθεροτυπια» της 04.09.08, «επί ποδός πολέμου» δασκαλοι, καθηγητες, φοιτητες και πανεπιστημιακοι στα ΤΑ ΝΕΑ της ιδιας μερας, «τυμπανα πολεμου» αρχισαν να χτυπαν στον «Ελευθερο Τυπο» της 18.09.08, «ιερο ναρκοπεδιο» ανακαλυψε στους κολπους του κυβερνωντος κομματος η «Ελευθεροτυπια» της ιδιας μερας. Και παει λεοντας. Ενα αληθινο Déjà-vu για τον Ελληνα της μετακαραμανλικης εποχης.
  • ( Συνέχεια κλικ εδώ )

  • Γραμμα απο το Βερολινο του Εμμανουηλ Σαριδη

    Σχόλια:
    Mallon ta tympana k oi seirines eixoun sto kefali tou suntakti tis epistolis allios den eksigountai auta pou grafei.
    Opos einai gnosto otan eimaste se duskoli thesi mas ftaine oi ksenes uperdunameis pou vrikan apenanti tous ton "vraxo" Karamanli gi'auto theloun na ton vgaloun apo tin mesi. Opos k persi me tis katastrofikes purkagies opou o Kurios prothupourgos anakalupse empristes eisagogis gia na kerdisei tis ekloges.
     
    Σιγά κύριε Σαρίδη μας.
    Γιατί τρομάζεται τον κόσμο.
    Δηλαδή όλοι πουλημένοι και όργανα της CIA και των Εβραίων.
    Τα κόματα,τα μέσα ενημέρωσης,οι μπλόγκερς,οι συνδικαλιστικές οργανώσεις,οι δημοσιοργάφοι και όποιος αντιπολιτεύεται τη κυβέρνηση αυτή.
    Και μόνο ο Καραμανλής ως άλλος Παπαφλέσσας αντιστέκεται στα δόλια σχέδια των μεγάλων δυνάμεων.
    Μήπως είναι και ο κ. Μικρούτσικος όργανο των Εβραίων και της CIA και δεν το έχουμε καταλάβει?
    Κανένα άλλο Ποντιακό ανέκδοτο ξέρεις να μας πείς?
     
    Προς tntvc και spendor
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έχει αποδείξει ότι αντιστέκεται ΓΕΡΑ και ΈΜΠΡΑΚΤΑ απέναντι στους αμερικανούς (βλέπε Οσετία, βέτο στην πρόσκληση των σκοπίων στο ΝΑΤΟ) σε αντίθεση με τους ψευτοσοσιαλιστές του πασοκ (βλέπε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του Σημίτη στους αμερικανους για τα Ίμια).
    Όσο για πουλημένους υπάρχουν πολλοί από το νησί μας μέχρι την Αμερική.
     
    Προς γ.λ.
    Ποίοι είναι οι πουλημένοι στο νησί μας?
    Ονόματα και ιδιότητες.
    Και που είναι πουλημένοι οι συμπατριώτες?
    Στούς Αμερικάνους,στούς Εβραίους,στη CIA,στο ΝΑΤΟ,στους Τούρκους,στους Σκοπιανούς,στους μασόνους,στον Μαμωνά?
    Στοιχεία και οχι λόγια του αέρα.
     
    Pros γ.λ theoreis pos to oxi sta skopia itan antistasi tou karamanli enantia stous amerikanous?
    An nai tote mallon ksexnas pos ola ta komata se auto to thema eixan kini grammi.
    K episeis ksexnas i mallon den les pos an sunenouse se eisodo ton skopion sto NATO anef oron tote tin epomeni kiolas mera tha eixe fugei eksoristos se alli xora dioti polu apla den tha antexe tin piesi tis koinis gnomis.
    Etsi gia na min les oti theleis γ.λ.
     
    Pros γ.λ theoreis pos to oxi sta skopia itan antistasi tou karamanli enantia stous amerikanous?
    An nai tote mallon ksexnas pos ola ta komata se auto to thema eixan kini grammi.
    K episeis ksexnas i mallon den les pos an sunenouse se eisodo ton skopion sto NATO anef oron tote tin epomeni kiolas mera tha eixe fugei eksoristos se alli xora dioti polu apla den tha antexe tin piesi tis koinis gnomis.
    Etsi gia na min les oti theleis γ.λ.
     
    Προς tntvc
    Μπορεί όλα τα κόμματα να είχαν κοινή γραμμή, πλην όμως την τελική απόφαση και ευθύνη την έχει πάντα η κυβέρνηση. Και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή κυβέρνηση της χώρας είναι νέα δημοκρατία.
    Εάν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά την δεύτερη και την τρίτη παράγραφο από αυτά που γράφεις, τότε θα διαπιστώσεις ότι αντιφάσκεις.
    Δεν μπορεί στο ΄΄όχι στην πρόσκληση΄΄ να λες ότι τα κόμματα είχαν κοινή γραμμη και στο πιθανό και υποθετικό ΄΄ναι στην πρόσκληση΄΄ την ευθύνη να έχει μόνο η κυβέρνηση.
    Έτσι για να μην λες ότι θέλεις tntvc.
     
    Προς spendor
    Πουλημένοι στο νησί μας είναι αυτοί οι οποιοί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές κατάφεραν και ανέδειξαν για δήμαρχο τον σημερινό, φωνάζοντας αριστερά και δεξιά ψηφίστε ΄΄κατά συνείδηση΄΄ με το αριστερό.
    Ειναι γνωστά τα ονόματα τους και με αυτήν την συμπεριφορά τους είναι συνυπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στο νησί.
    Ο ένας εκ των δύο έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να θέσει ευατόν για υποψήφιος δήμαρχος, ενώ ο άλλος το σκέπτεται.
    Ο νοών νοείτω....
     
    Pros γ.λ profanos vriskesai se sugxisi i apla o deksios uperfanatismos sou den se afinei na skefteis.
    Pou vlepeis oti fasko k antifasko?
    Nai ta komata eixan koini grammi.K nai an edine prosklisi sta skopia tha eixe prosopiki euthini afou tha ekane kati pou tha diafonouse me ola ta alla komata alla k me tin pliopsifia tou ellinikou laou.
    Etsi gia na ksetholoso ligo to nou sou.
    K gia pes mas poia tha itan gia esena kaliteri epilogi stis teleutaies dimotikes ekloges???Pes mas na gelasoume...
     
    Με μπέρδεψες γ.λ.
    Αυτοί δηλαδή που έλεγαν,σύμφωνα με σένα,ψηφίστε "κατά συνείδηση" με το αριστερό,είναι πουλημένοι στούς Αμερικάνους, τούς Εβραίους και το ΝΑΤΟ?
    Νομίζω οτι είσαι εκτός θέματος.
     
    mia erotisi pros ton sintakti exete jeperasi ta 100xronia kirie i isaste peri ta 95-96?mono aftes i ilikies ua legane teties kutamares ligo sobarotita nomizo den blapti....
     
    Προς spendor
    Προφανώς δεν μπήκες στο πνεύμα μου.
    Το ψηφίστε ΄΄κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄ αφορά μόνο τις τελευταίες δημοτικές εκλογές και τίποτα άλλο.
    Όσον αφορά για τις δημοσιεύσεις και τις τοποθετήσεις σου στο blog συμφωνώ μαζί σου.
     
    Προς tntvc,
    εσύ που δεν δηλωνεις υπερφανατικός σύγκρινε το ΄΄όχι΄΄ του Καραμανλή στα σκόπια σε αντιδιαστολή με το ΄΄ευχαριστώ τους Αμερικανούς΄΄ του Σημιτη για τα Ίμια και πες με ποιο από τα δύο γεγονότα συμφωνείς. Προσπάθησε να απαντήσεις στην ερώτηση χωρίς κομματικά κριτήρια, έτσι για να ξεθολώσει λίγο ο φιλοαμερικανικός σοσιαλισμός στην Ελλάδα.
    Και για μην ξεχνάνε οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε σαν σύνθημα του ΄΄ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο΄΄. Το αποτέλεσμα ήταν όταν κέρδισε τις εκλογές να ανανεώσει την παραμονή των βάσεων στην χώρα μας και να στρίξει την Ευρωπαική Ένωση με νύχια και με δόντια.
    Δυστυχώς αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα για το γίγνεσθαι του ψευτοσοσιαλισμού στην Ελλάδα.
     
    Προς tntvc
    δεν χρειάζεται να σου πω την επιλογή μου για να γελάσεις. Όπως όλο το νησί, έτσι και εσύ γέλα με τα χάλια της σημερινής δημοτικής αρχης.
    Ένα μόνο σου αναφέρω ότι το στοίχημα με την καθαριότητα χάθηκε. Ολόκληρο το νησί από άκρη σε άκρη είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος. Εάν επισκεφτείς έναν οποιοδήποτε άλλο δήμο θα καταλάβεις την διαφορά.
    Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ανέλαβε την διοίκηση η σημερινή δημοτική αρχή και δεν έχει υλοποιηθεί ή εγκριθεί κανένα σημαντικό έργο στο νησί. Το μόνο έργο που αυτη την περίοδο συντελειται στο νησί είναι η αποχέτευση, το οποίο είναι εξ΄ ολοκλήρου έργο των προηγούμενων δημοτικών αρχών (ΜΑΚΡΗΣ-ΑΓΑΠΙΟΥ).
    Όπως κατάλαβες η σημερινή (παρωδία) δημοτική αρχή δεν είναι μόνο για γέλια, αλλά και για κλάματα.
     
    Τόσο πολύ στενοχωρήθηκαν κάποιοι που βγήκε ο Σοφράς ή μάλλον που έχασε ο Μακρής;
    Ας ετοιμαστούν τώρα να ψηφίσουν το Ρουλομηνά ή το Γιαννάκη και θα δουν ξαφνικά τη Σαλαμίνα να αλλάζει.
     
    Ρε παιδιά δεν μπορείτε να γράφετε με ελληνικά γράμματα ή δεν σας τα έμαθαν στο σχολείο;
     
    γ.λ, μήπως είσαι φασιστοδεξιούλης;
     
    Τελικά ανώνυμε και κρυφέ ή κρυφή (29/9/08 20:50) έχεις μπλέξει τις έννοιες φασισμός και δεξιά. Στην Ευρώπη σου θυμίζω σοσιαλιστικά κόμματα ήταν το φασιστικό κόμμα του μουσολινι και το ναζιστικο κόμμα του χίτλερ. Στην Ελλάδα ποτέ δεν υπήρξε σοσιαλιστικό κόμμα. Το μόνο που συνεχίζει να υπάρχει δυστυχώς έως τις μέρες μας είναι το ψευτοσοσιαλιστικό κίνημα του παπανδρέου.
    Πάντως όταν γράφονται αλήθειες οι οποίες ενοχλούν τον πλέον συρικνωμένο και καταδικασμένο σε ήττα πολιτικό χώρο σας, αντιδράτε σπασμωδικά χρησιμοποιώντας φασιστικές λέξεις, για τις οποίες πολύ αμφιβάλλω εάν γνωρίζεται την προέλευση τους.
    Πάντως ξανατονίζω ότι ΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ΄΄ στους ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΈΣ Αμερικανούς μέχρι σήμερα απο τα έδρανα της βουλής των Ελλήνων μόνο ο ΣΗΜΊΤΗΣ έχει πει (Ιμια 1996).
    Επομένως φασίστας είμαι εγώ ή εσύ ψευτοσοσιαληστη;
     
    Ο Μουσολίνι δεν ίδρυσε ποτέ σοσιαλιστικό κόμμα.Λειτούργησε για μια περίοδο ως μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος της Ιταλίας απ' όπου και διαγράφτηκε.
    Ιδρυσε τρείς ομάδες 1)πυρήνες επαναστατικής διεθνιστικής δράσης 2)πυρήνες-σύνδεσμοι επαναστατικής δράσης 3)πυρήνες του αγώνα και το 1921 ίδρυσε το Εθνικό Φασιστικό Κόμμα PNF.
     
    γ.λ esy evgales to sumperasma ti psufizoume emeis.Gia pes mas ti psifizeis k esy afou apaksieis teleios k theoreis teleiomeno to "pseutososialistiko" koma tou papandreou?Mipos akrodeksia pou vrisketai se anodo k stin xora mas alla k stin europi???
    Nomizo polu asxolithikame k mazi sou k me autin tin anoiti epistoli.K auto dioti eiste to ligotero grafikoi...
     
    A k kati allo epidei les sunexeia gia to euxaristo tou Simiti.An den kano lathos o Mitsotakis den itan pou dilose pos kala ekane k eipe euxaristo stous amerikanous afou voithisan stin apofugei enos polemou? O Mitsotakis den einai sto idio koma me ton kostaki k tin ntoroula?
    Etsi gia na min ksexniomaste kurie i kuria γ.λ
     
    φίλε γ.λ.
    Αυτός που δεν δέχεται το δικαίωμα κάποιου να επιλέγει το Σοφρά από το Μακρή, αν δεν είναι φασίστας τί άλλο είναι;
    Ξέρεις μήπως ότι και το 2002 κάποιοι πρότειναν στους ψηφοφόρους του Μακρή να ψηφίσουν Καραγιάννη και όχι Αγαπίου; Αυτοί τότε έπραταν σωστά;
     
    Προς tntvc
    Εγώ ανήκω στον νεοφιλελεύθερο χώρο και δεν ντρέπομαι να το πω, ενώ εσύ, όπως φαίνεται από αυτά που γράφεις, είσαι αριστερός.
    Οπως καταλαβαίνεις έχω το θάρρος να σου πω που ανήκω κυρία ή κύριε tntvc.
     
    Προς φίλο ανώνυμο (30/9/08 11:06)
    Ο καθέ πολιτής είχε το αναφαίρετο δικαίωμα στις τελευταίες επαναληπτικές εκλογές να επιλέξει και να ψηφίσει ή τον Σοφρά ή τον Μακρή.
    Αυτό διέπει την Δημοκρατία μας.
    Εγώ καυτηρίασα το γεγονός νεοφιλελεύθερων υποψηφίων, οι οποίοι προέτρεπαν τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν ΄΄κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄ και στις επόμενες εκλογές θα αναζητήσουν ψήφο από τον νεοφιλελεύθερο χώρο.
    Και σας ερωτώ ή συνείδηση πρέπει να έχει δεξιά ή αριστερή ποέλευση;
    Γι αυτό να έχετε υπόψιν ότιέχουν γνώση οι φύλακες και οι πολίτες του νησιού.
     
    Προς tntvc
    stamatw na asxoloume mazi sou giati kwfeyeis sto akousma tou prosfatou parelthontos kai den dexesai amerolipti kritiki.
    Geia sou aristere file...
     
    Προς spendor
    συμφωνω σε οσα εγραψες για τον Μουσολινι. Οσον αφορά για τον χιτλερ το κόμμα του ήταν σοσιαλδημοκρατικό.
     
    Kuria i kurie γ.λ
    Den nomizo pos einai kako na eisai aristeros i kentroaristeros kati pou den vlepo na sumerizesai esu.


    Aaa... toumpeki vlepo gi auto pou sou eipa gia ton Mitsotaki.
    Se poio koma k se poio xoro anoikei telika???
     
    Προς γ.λ.
    Το κόμμα του Χίτλερ ήταν Εθνικοσοσιαλιστικό και οχι Σοσιαλδημοκρατικό.Το 1919 ο Χίτλερ εντάσεται στο Εργατικό Κόμμα DAP η ιδεολογία του οποίου βασίζεται στην ξενοφοβία και στον αντισημιτισμό.Το 1920 με πρωτοβουλία του αλλάζει η ονομασία του κόμματος απο Γερμανικό Εργατικό Κόμμα DAP σε Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα NSDAP.Βέβαια σημασία δεν έχει πως λέγεται ενα κόμμα αλλά τι πολιτικές ακολουθεί.Καί στη συγκεκριμένη περίπτωση οι πολιτικές και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
    Επειδή εχεις αναφερθεί οτι συμφωνείς με τις απόψεις μου στο μπλόγκ οφείλω τίμια να σου πώ οτι εγω δεν συμφωνώ με τις πολιτικές σου αναλύσεις τις πολιτικές σου αναζητήσεις και τοποθετήσεις.Ακόμη δε οτι δεν ανήκω στον νεοφιλελεύθερο χώρο.Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία.Από έναν ειλικρινή διάλογο νομίζω οτι όλοι μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι.
    Είναι λάθος κατά τη γνώμη μου να χρεώνεις σε κάθε οπαδό και ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ το ευχαριστώ του Σημίτη στούς Αμερικάνους.Πολλές φορές όμως υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των ενεργειών της κορυφής ενος κόμματος και της βάσης του.Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.Δεν πρέπει ακόμη να ξεχνάμε οτι ο κ. Σημίτης μετά τα Ιμια επανεκλέχθηκε Πρωθυπουργός με εντολή του Ελληνικού λαού.Αρα η συμπεριφορά του κρίθηκε μέσα στα πλαίσια του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.Αν θέλεις τη προσωπική μου γνώμη δεν αισθάνομαι καθόλου περήφανος για τη περίοδο αυτή και για τα όσα συνέβησαν.
    Είναι λάθος κατά τη γνώμη μου να συγκρίνεις μια εμπόλεμη κατ' ουσία κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην περιοχή των Ιμίων και γύρω απο αυτήν με τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι και την άρνηση του Καραμανλή στη πρόσκληση των Σκοπίων για ένταξη.Είναι άλλης τάξης μέγεθος το ένα και άλλης τάξης το άλλο.

    Είναι πάντως παρακινδυνευμένο να δηλώνει κανείς σήμερα νεοφιλελεύθερος και οχι φιλελεύθερος η οπαδός της λαϊκής δεξιάς.Σήμερα που το νεοφιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο καταρρέει στη μητρόπολη του καπιταλισμού,τις ΗΠΑ, και μάλιστα με πολύ δυνατό κρότο συμπαρασύροντας τις οικονομίες ολης της γής.Αυτά είναι τα αποτελέσματα του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και της κοινωνίας της αγοράς.Προτιμώ μια κοινωνία των πολιτών και οχι μια κοινωνία των γιάπις και των χρηματιστών.
     
    Προς spendor
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι αληθής απέναντι μου και μιλάς με τιμιότητα.
    Εφόσον προφανώς ανήκουμε σε διαφορετικό πολιτικό χώρο, σίγουρα οι αντιλήψεις μας και οι τοποθετήσεις μας είναι διαφορετικές.
    Για την ακρίβεια του λόγου μου όταν έγραψα ότι ΄΄συμφωνώ με τις απόψεις σου΄΄ εννοούσα σε τοπικό επίπεδο σε ότι αφορά το νησί μας και όχι σε εθνικοπολιτικό.
    Και επειδή το νησί μας καταρρέει όλοι μαζί, σε όποιο πολιτικό χώρο και αν ανήκουμε, να συμβάλουμε στην ανάδειξη μιας υγειούς και έντιμης δημοτικής αρχής, η οποία θα βγάλει από το τέλμα το τόπο μας.
     
    Προς γ.λ.
    Έχεις στοιχεία ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν είναι έντιμη;
    Αρχίσατε πάλι τις λασπολογίες;
     
    γ.λ, για τους "νεοφιλεύθερους" που έλεγαν το 2002 "ψηφίστε Καραγιάννη και όχι Αγαπίου" δεν μπορείς να απαντήσεις; ή τότε σε βόλευε κι ασένα;
     
    Προς ανώνυμο 2/10/08 12!18
    οι περισσότεροι νεοφιλελεύθεροι το 2002 ψήφισαν ΑΓΑΠΙΟΥ και οι λιγότεροι ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και έτσι εκλέχτηκε ο ΑΓΑΠΙΟΥ.
    Το 2006 συνέβει ακριβώς το αντίθετο, οι περισσότεροι νεοφιλελεύθεροι ψήφισαν ΣΟΦΡΑ έναντι του ΜΑΚΡΗ.
    Η διαφορά είναι ότι το 2002 μεμονομένοι νεοφιλελεύθεροι ψηφοφόροι ψήφισαν τον αριστερό υποψήφιο και καλά έκαναν γιατί προφανώς έτσι τους βόλευε, ενώ το 2006 ολόκρηρος νεοφιλελεύθερος συνδιασμός βροντοφώναζε ΄΄φηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄.
    Ρίξε ΄΄ΠΡΩΤΑ΄΄ μια ματιά στα αποτελέσματα και στα ποσοστά των εκλογών και θα καταλάβεις εσύ και όλη ΄΄Η ΣΑΛΑΜΊΝΑ΄΄ για ποιον συνδιασμό εννοώ.
    Προσωπικά εγώ δεν χρειάζομαι βόλευμα από κανέναν δήμαρχο, απλά κατακρίνω εκείνους τους νεοφιλελεύθερους που με την στάση τους και τις προτροπές τους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κατάφεραν να εκλέξουν δήμαρχο τον ΣΟΦΡΑ.
     
    K kala ekanan... Kalutera Sofras pou den ton polupao para Makris pou ksernao...
     
    Φίλε γ.λ.,
    δεν έλεγαν ΄΄φηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄. Έλεγαν στα ίσια "ψηφίστε Σοφρά" και καλά έκαναν.
    Η στάση του Μακρή στο θέμα της αποχέτευσης (και όχι μόνο) τους δικαίωσε πλήρως.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress