Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Κωπηλατικοί αγώνες του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνας

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008 διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί κωπηλατικοί αγώνες του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Σαλαμίνας με συμμετοχή αθλητών από όλα τα σωματεία της Ελλάδας. Η κωπηλατική ομάδα του ΝΟΚΙ έκανε εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας 3 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το νησί μας. Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Βασάλας Γιώργος στο μονό σκιφ Παίδων, οι Καλογηράτου Άννα με την Αλιβιζάτου Ιουλία στο διπλο σκιφ Κορασίδων,

Και ο Γραμμένος Θωμάς στο μονό σκιφ Παίδων ανάπτυξης. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν ο Μαρινάκης Δημήτρης και ο Φραγκισκάτος Νίκος στο διπλό σκιφ παίδων ανάπτυξης. Συνεχίζοντας και φέτος την περσινή επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά ο Ν.Ο.Κ.Ι καθιερώνεται στο χώρο της ελληνικής κωπηλασίας ως μια υπολογίσιμη δύναμη.

Το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ θα ήθελε να ενημερώσει τους γονείς ότι δέχεται καθημερινά από τις 14.00-16.00 στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Κ.Ι (μαιστράτο-μπλε σπιτάκι) παιδιά ηλικίας 10-15 ετών για να γνωρίσουν το άθλημα της κωπηλασίας και να αποτελέσουν την μελλοντική ομάδα του Ν.Ο.Κ.Ι για νέες επιτυχίες.

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress