Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ… των κατοίκων της περιοχής Τσάμη Σαλαμίνος

Έχουν περάσει 3 εβδομάδες από τότε που άρχισαν οι εργασίες για την αποχέτευση στην οδός Ελ. Βενιζέλου Τσάμη έχει σκαφτεί το 50% της περιοχής και οι πρώτοι δρόμοι που έχουν καλυφτεί με χαλίκι και χώμα δεν έχουν σκεπαστή με άσφαλτο ακόμα με αποτέλεσμα να έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητα μας στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στα σπίτια μας καθημερινός δυο και τρεις φορές την ημέρα , και χωρίς να συζητάμε για την σκόνη και τη λάσπη .
Επιτέλους πότε θα σκεπαστούν οι δρόμοι που έχουν τελειώσει, τι περιμένει ο εργολάβος να τελειώσει όλη την περιοχή και μετά να στρώσει άσφαλτο ;
Απαράδεκτο !!!
Απο: ΑΝΝΑ Δ.
  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: ΑΝΝΑ Δ.

  • Σχόλια:
    Ας πιέσουν, ώστε να λυθεί το πρόβλημα, οι αρμόδιοι τοπικοί φορείς!?!
     
    Τρεις εβδομάδες για ένα τόσο μεγάλο έργο και με τόσες δυσκολίες (αρχαιολογικά ευρήματα, μηνύσεις κ.ά) είναι πολλές;
     
    Αννα με το συμπαθειο αλλα μη γινεσαι μ ι κ ρ η !Τετοια παραξενια ουτε στη αειμνηστη... γιαγια Πατσιαδαινα στο ΤΣΑΜΗ παλια! Αυτη ομως ειχε δικιο και φωναζε και εριχνε καυτο νερο γιατι την ζαλιζαμε με τις φωνες,τα γελια και τις βρισιες!Εκεινη νευριαζε γιατι ηταν γρια και δεν αντεχε τις παιδικες τσιριδες.Εσυ τι δεν αντεχεις να βλεπεις? ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ?ΡΩΤΑΩ...
     
    Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει σαράντα χρόνια και ο κόσμος έχει προχωρήσει μπροστά (όχι πίσω) δεν ζητάμε κάτι παράλογο ζητήσαμε μέσα σε τρεις εβδομάδες να σκεπαστούν με άσφαλτο οι πρώτοι δρόμοι που σκάφτηκαν .
    Νομίζω έχουμε την τεχνολογία να προσφέρουμε έστω αυτό το πολύ μικρό επίτευγμα στους πολίτες μας , στην εποχή της τεχνολογίας και της προόδου .
    Και να ξέρεις εσύ που κοροϊδεύεις το Τσάμη έχουμε δικαιώματα σαν δημότες αυτού του Δήμου και το έργο και κάθε Δημοτικό Έργο το πληρώνουμε εμείς οι δημότες και απαιτούμε και σεβασμό αλλά και αξιοπρέπεια .
    ΑΝΝΑ Δ.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress