Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Εκρηξη βόμβας χθες τα ξημερώματα σε καφετέρια στο Πέραμα

Ισχυρή έκρηξη βόμβας με έναν ελαφρά τραυματία και πολλές υλικές ζημιές σημειώθηκε χθες στις 3.25 τα ξημερώματα σε καφετέρια, επί της λεωφόρου Ειρήνης, στο Πέραμα. Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ότι πριν από το συμβάν, δύο άτομα τοποθέτησαν στην είσοδο της καφετέριας σακούλα με εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, περιείχε τέσσερα κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο μια υπάλληλος του καταστήματος, ενώ τη στιγμή της έκρηξης εντός της καφετέριας βρίσκονταν και ο γιος του ιδιοκτήτη. Επιπλέον, σοβαρές υλικές ζημιές υπέστησαν πέντε διπλανά καταστήματα, γειτονικά διαμερίσματα, καθώς και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κατάστημα ανήκει στον αδελφό αστυνομικού που υπηρετεί στη Σαλαμίνα και ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος αθλητικού σωματείου της περιοχής. Πάντως, αστυνομικοί αποδίδουν το συμβάν σε προσωπικές διαφορές που δεν έχουν σχέση με τον λεγόμενο «πόλεμο» της νύχτας. Δεν αποκλείεται μάλιστα πίσω από την έκρηξη να κρύβονται ερωτικές αντιζηλίες...
Απο: kathimerini.gr

Σχόλια:
o en logo kirios exi onomateponimo gnostos anuropos toy ipokosmpoy poy distixos exi isbali tus teleyteus mines sti salamina legete hlias fintanis kai ine megalometoxos ke proponiths ths pae aias..
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress