Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Example ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 4/3/2008 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπυρίδων Σοφράς είχε αποστείλει προς τον Ο.Ε.Κ. το με αριθμό πρωτοκόλλου 4427 έγγραφο με το οποίο υπέβαλε αίτημα για την ανέγερση Εργατικών Κατοικιών σε οικόπεδο που διαθέτει ο Οργανισμός στα όρια του Δήμου Σαλαμίνας.

Απαντώντας ο ΟΕΚ απέστειλε προς τον κ. Δήμαρχο το έγγραφο που ακολουθεί.

ΘΕΜΑ: Ανέγερση οικισμού εργατικών κατοικιών στη Σαλαμίνα
ΣΧΕΤ: Το υπ’ αριθμ. 4427/4-3-08 έγγραφό σας

Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού σας ενημερώνουμε ότι ο ΟΕΚ σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Δνση Πολεοδομίας) έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη σύνταξη των απαραίτητων μελετών για την ανέγερση οικισμού εργατικών κατοικιών στο οικόπεδο ιδιοκτησίας ΟΕΚ το οποίο βρίσκεται στην παραλία, θέση «Λιβάδι», και είχε αρχικό εμβαδόν 10.864,33 τ.μ.

Το ανωτέρω οικόπεδο εντάχθηκε στο σχέδιο πόλης και καταλαμβάνει τμήμα του Ο.Τ. 370, το οποίο είναι χαρακτηρισμένο ως Κ.Χ. και τμήμα του Ο.Τ. 371 εμβαδού 6646,00 τ.μ.

Για το ανωτέρω Ο.Τ. έχει ήδη εγκριθεί το διάγραμμα εφαρμογής καθορισμού ρυμοτομικών γραμμών.

Δεδομένου ότι η πράξη εφαρμογής που έχει ήδη ξεκινήσει από τον Δήμο Σαλαμίνας θα καθυστερήσει πολύ, ο ΟΕΚ θα προχωρήσει στην εκπονήσει μεμονωμένης πράξης εφαρμογής που θα συνοδεύεται από τα σχετικά κτηματολογικά διαγράμματα των υπόλοιπων ιδιοκτησιών του Ο.Τ. τα οποία είναι απαραίτητα για τον υπολογισμό των εισφορών σε γη και χρήμα.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Δ/ΝΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
Α. ΤΣΙΒΟΣ
Απο: το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress