Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Ο γνωστός σε όλους μας περιφερειάρχης τα έβαλε πάλι με την Σαλαμίνα

Ο γνωστός σε όλους μας περιφερειάρχης ξανά χτύπησε και χορήγησε επίσημη πλέον άδεια στην εταιρία «Πέλαγος Α.Ε.» για μετεγκατάσταση της στη Φόκα Αιαντείου , η απόφαση του αυτή λειτουργεί υπέρ ιδιωτικών συμφερόντων και κατά του περιβαλλοντικού πλούτου του νησιού, κατά την άποψη που έχει εκφραστεί τόσο από τη Νομαρχία Πειραιά όσο και από το Δήμο Σαλαμίνας .

Ο άνθρωπος απλά τα έχει πιάσει και δεν πάτε να φωνάζετε εσείς και να κάνετε διαμαρτυρίες αυτός κάνει κουμάντο στο νησί όχι εμείς , και άμα λάχει μας γκρεμίζει και την Ελευθερώτρια και το Ευριπίδειο Θέατρο.

Εμείς έχουμε να του πούμε...« Μολών λαβέ » salamispress

Σχόλια:
Επειδή είσαι blog δε σημαίνει ότι μπορείς να κατηγορείς χωρίς στοιχεία για χρηματισμό τον περιφερειάρχη.Όσο για το περιβάλλον, άστο καλύτερα, δεν έχει ανάγκη από όψιμους υπέρμαχους σαν κι εσάς! Ειδικά αυτό το ανέκδοτο περί περιβαλλοντικόυ πλούτου στο νησί των βοθρατζήδων είχε πολύ πλάκα!!!
 
Πρώτον αν σου πατήσαμε τον κάλλο συγνώμη , δεν τα πιασε ο περιφερειάρχης απλός ήταν ένα δωράκι για την γιορτή του .
Δεύτερων το σχόλιο το περιβαλλοντικό δεν ήταν δικό μας , εάν ψάχνεις να πυροβολήσεις τον μηχανογράφο που λέει ο φίλος μας ο myblog σημαδεύεις λάθος στόχο .
 
Μη βλέπεις παντού εχθρούς, απλά σου λέω ότι επειδή δε σου αρέσει μια απόφαση, δεν μπορείς έτσι αβίαστα να βγάζεις ετυμηγορία ότι τα πήρε! Και μετά βέβαια να ανασκευάζεις....
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress