Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

για την... Ομοσπονδία Εξωραιστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας

Αγαπητοί γείτονες,
Την 06 Αυγούστου είχατε αναφερθεί στο ζήτημα του Βουρκαρίου με μια σημαντική ανάρτησή σας - ανακοίνωση της Ομοσπονδίας εξωραιστικών και εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας.
Θα ήταν σημαντική η βοήθειά σας άν θα μπορούσαμε εμείς, ως Φορέας Συλλόγων Μεγάρων, να αποκαταστήσουμε μια επικοινωνία με την ομοσπονδία της Σαλαμίνας. Θα μπορούσατε να μας στείλετε τηλέφωνα ή και e-mail ;
Ευχαριστούμε για τίς αναρτήσεις σας σε σχέση με το Βουρκάρι που βέβαια ως θαλάσσιος χώρος είναι κοινός ανάμεσα μας. Είναι σημαντικό να συνηδητοποιήσουν όσο γίνεται περισσότεροι κάτοικοι της Σαλαμίνας ότι η αναβάθμηση του ευρύτερου χώρου της περιοχής του Βουρκαρίου θα είναι αναβάθμηση και της ακτής της Σαλαμίνας. Και δυστυχώς μιά βιομηχανικοή υποβάθμηση της περιοχής θα έχει άμεσες αρνητικές συνέπειες για όλους μας.
Η διεύθυνση του blog σας έχει προστεθεί στον κατάλογο με τις φιλικές ιστοτοπικές διευθύνσεις στην σελίδα του vourkari.blogspot.com.
Άν θα είχατε λίγο χρόνο για μια συνάντηση θα ήταν χαρά μας να σας βρίσκαμε κάποιο απόγευμα στο Πέραμα στα φεριμπότ για μια γνωριμία με το χώρο του Βουρκαρίου.
Απο:vourkari.blogspot.com

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress