Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Απαράδεκτο επεισόδιο στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας με τον προπονητή του Αιαντα

salamispress Ο προπονητής του Αιαντα την παρασκευή το απόγευμα έδιωξε βρίζοντας και απειλώντας τα παιδιά της ακαδημίας της Α.Ε. Σαλαμίνας από το γήπεδο. Το θέμα απασχόλησε και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαλαμίνας και ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να καλέσει τη διοίκηση της ομάδας του Αιαντα καθώς και τον προπονητή για να δώσουν εξηγήσεις για το απαράδεκτο επεισόδιο.

Οι "εξαγγελίες" των ανθρώπων του Αίαντα περί αλλαγής έδρας σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου έγιναν πράξη. Συγκεκριμένα μετά από σύσκεψη της "κυανόλευκης" ΠΑΕ αποφασίστηκε να δηλωθεί ως δεύτερη έδρα το γήπεδο του Περαμαϊκού, το οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί στους πρώτες αγώνες του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο προπονητής του Αιαντα και οι παίκτες του θα πάρουν μια πρώτη γεύση από το γήπεδο στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή με τον Περαμαϊκό.
-------------------------------------------
Ανακοίνωση για τις αντιδράσεις από παλαίμαχους για το γηπεδικό πρόβλημα που έχει προκύψει εξέδωσε ο Αίας. «Θα περιμέναμε πρώτα να έχουν δημοσιοποιήσει οι ίδιοι τα ονόματά τους και δεύτερον δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι κάποιοι δεν θέλουν το καλό της ομάδας όταν οι ίδιοι έχουν "ματώσει" τη φανέλα και την έχουν δοξάσει» τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει αναφέροντας ότι οι μεγαλομέτοχοι έχουν φροντίσει ώστε το γήπεδο του Περαμαϊκού να είναι έτοιμο για το πρωτάθλημα.

Σχόλια:
ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
Τεταρτη 10-9 και ωρα περιπου13+30 οι αιωνειοι παραγωντς του αιαντα εσπασαν στο ξυλο εννα απο τα πιο αγαπητα παιδια της εξεδρας και ολλων των φιλαθλων του νησιου,Ηλιας Κανακης,(κρυφοπροεδρος)Νεκταριος ΠΑΡΘΕΝΗΣ(Ο παντος καιρου)λαμογιο διαχρωνικο και ο γνωστος ανθρωπος της νυχτας Σιδερης Σταμπουλης,μπροστα στα εκπληκτα ματια των περαστικων και ολης της γειτονιας γρονθοκωπησν τον ποδοσφαιριστη Φρανκο, Ουρταδοεννα παιδι 21 ετων του επεισοδειου επηληφθηκε η αστυνομια.ΑΥΤΟΙ Η ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗΣΜΟ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress