Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σοφράς και ο κ. Νάννος είναι υπόλογοι για την απώλεια ενός οχήματος αξίας 40000-50000 ευρώ.

Ο/Η spendor άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτησή
Ας με συγχωρήσει το γραφείο τύπου του δήμου Σαλαμίνας αλλά είναι γνωστό οτι η εντολή για τη μεταφορά του οχήματος με το τρόπο που έγινε δόθηκε απο τον δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Σοφρά και τον αρμόδιο για θέματα καθαριότητας αντιδήμαρχο κ. Ευάγγελο Νάννο.Οι εργαζόμενοι έλαβαν μια εντολή απο τους πολιτικούς τους προϊσταμένους και προσπάθησαν να την υλοποιήσουν.
Κατά συνέπεια η ΕΔΕ θα πρέπει να διερευνήσει τίς ευθύνες αυτών που έδωσαν την εντολή και οχι τις ευθύνες των υπαλλήλων που την εκτέλεσαν.
Στη προκειμένη περίπτωση ο κ. Σοφράς και ο κ. Νάννος είναι υπόλογοι για την απώλεια ενός οχήματος αξίας 40000-50000 ευρώ.
ΕΔΕ για τα μάτια του κόσμου και οχι μόνο.
Απο: spendor
  • Δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη: spendor

  • Σχόλια:
    oti ginetai ola stoys ergazomenoys tin kaboyra.
    den mporoume na varisoyme ton gaidaro varame to samari.
     
    Φίλε spentor,
    το κείμενό σου είναι σκόπιμο, κακόβουλο και παράλογο. Θα μπορούσε άραγε να μεταφερθεί ένα όχημα για επισκευή χωρίς εντολή από το Δήμαρχο ή τον αρμόδιο αντιδήμαρχο; Μήπως δεν έπρεπε να επισκευαστεί το αυτοκίνητο; Αυτοί έδωσαν την εντολή, αλλά γιατί αποκλείετε το γεγονός το αυτοκίνητο να κάηκε από κάποιο τυχαίο γεγονός και βιάζεστε (εσύ και οι άλλοι) να καταλογίσετε ευθύνη στους εργαζόμενους; Ξέρετε μήπως το πόρισμα της ΕΔΕ πριν αυτή ολοκληρωθεί; Κατά τη γνώμη σας δεν έπρεπε να γίνει ΕΔΕ.
    Ο Δήμος με τις ενέργειές του και τις παραλείψεις του δίνει πολλές αφορμές για σωστή κριτική αλλά η αντιπολιτευτική, κακόβουλη και σκόπιμη κριτική φωνάζει από μόνη της και από μακριά.
     
    Φίλε ανώνυμε (25/9/2008,14:05).
    Αρχικά παραβλέπω τους χαρακτηρισμούς διότι δεν βοηθάνε να αναζητούμε και να βρίσκουμε την αλήθεια κάθε φορά, ούτε προάγουν τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια.
    Οσον αφορά το κυρίως θέμα:
    1) αναφέρθηκα στην εντολή για τη μεταφορά του οχήματος που παρουσίαζε μηχανικό πρόβλημα ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ
    2) δεν ισχυρίσθηκα ποτέ οτι το όχημα δεν έπρεπε να επισκευαστεί.Που το είδες γραμμένο αυτό?
    3) δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά το όχημα που κάηκε δεν ήταν αυτό που έπρεπε να επισκευαστεί αλλά ένα δεύτερο όχημα που ρυμουλκούσε το πρώτο
    4) δεν καταλαβαίνω ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι που αναφέρεις.Παρακαλώ να διευκρινίσεις και να μου πείς απο που προκύπτει οτι βιάζομαι να καταλογίσω ευθύνες στούς εργαζόμενους.Αν διαβάσεις σωστά λέω οτι οι εργαζόμενοι εκτελούσαν εντολές και δεν έχουν καμία ευθύνη.
    5) ΕΔΕ έπρεπε να γίνει αλλά για να διερευνήσει τις ευθύνες του δημάρχου και αντιδημάρχου και οχι των υπαλλήλων.Η ΕΔΕ που διενεργείται κατ' εντολή του δημάρχου αναζητά πειθαρχικές ευθύνες υπαλλήλων.

    Τελικά δεν έχω καταλάβει γιατί επελέγει αυτός ο τρόπος μεταφοράς του προς επισκευή οχήματος που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια ενός απορριμματοφόρου τριών ετών και αξίας 40000-50000 ευρώ.
    Γιατί δεν κλήθηκε ο ανάδοχος Α.Καούσης Α.Ε που έχει αναλάβει τις επισκευές των οχημάτων του δήμου Σαλαμίνας να εκτελέσει τη μεταφορά?
    Δεν ξέρω τι άλλο φωνάζει απο μακριά φίλε ανώνυμε εκτός απο τη βλακεία των διοικούντων.Η δημοτική αρχή θα πρέπει να διαχειρίζεται τη δημόσια περιουσία με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και οχι να προβαίνει σε ακατανόητους ερασιτεχνισμούς και πειραματισμούς.Και αυτό δεν χρειάζεται καμία ΕΔΕ για να μας το πεί.Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress