Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ…. SOS

Το Αιάντειο έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος, τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών δημιουργούν ένα κλίμα δυσφορίας στους κατοίκους και επισκέπτες του Αιαντείου.
Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα στην δημοτική αρχή, …. Εάν κύριοι καταλέβετε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα καθήκοντα σας στην θέση που σας εμπιστευτήκαν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας παραιτηθείτε να αναλάβει κάποιος που τουλάχιστον θα μπορέσει να μας προσφέρει έστω το βασικό καθήκον της αποκομιδής των απορριμμάτων .
Απο: ΜΑΡΙΑ Β.

Σχόλια:
Κατ'αρχην θα συμφωνησο οτι τεραστια ευθηνη εχει η δημοτικη αρχη,δεν πρεπει ομως να αναλογειστουμε και της δικες μας ευθηνες που ο καθε κακομαθημενος και αξεστος καραγκιοζης πεταει τα σκουπιδια του οπου του κανει κεφι χωρις να αναλογιζεται απολητως τιποτα και με μονο σκεπτκο να τα ξεφωρτοθει απο τοσπιτι του η το οικοπεδο του . Μηπος κατι πρεπει να κανουμε και για ολους αυτους τους ασυνηδητους?
 
εχετε απολυτο δικιο αγαπητε.Η παιδεια μας μεχρι εκει φτανει,αντι να δειχνουμε στα παιδια μας το καλυτερο,δειχνουμε το χειριστο.Η δημοτικη αρχη τι κανει? οι ελαχιστοι εργαζομενοι(οδηγοι) παλευουν καθημερινα,αλλα 1 κουκος δεν φερνει την ανοιξη!!!!ποσοι οδηγοι αποριματοφορων υπαρχουν ενερα στον δημο? ας απαντηση καποιος?
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress