Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

'Ολη αλήθεια.... για το site του Αίας Σαλαμίνας

Tο site του Αίαντα Σαλαμίνας έδωσε στην ομάδα την ευκαιρία να προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα και είχε ως αποτέλεσμα τη μέγιστη διαφήμιση τόσο του ιστορικού συλλόγου όσο και του νησιού. Από την ημέρα που ο Αίας άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς, η διαχείριση της ιστοσελίδας έμεινε ανενεργή καθώς κανένας από τη νέα διοίκηση της ομάδας δεν επικοινώνησε με τους υπεύθυνους, προκειμένου το site συνεχίσει να λειτουργεί και να ενημερώνει.

Ο δημοσιογράφος που δήλωσε γραφείο τύπου της ΠΑΕ και επικοινώνησε με τους υπευθύνους του site, σαφώς και δεν είναι αρμόδιος να συζητήσει για το θέμα του www.aiasfc.gr. Οι υπεύθυνοι του site μετά από συζητήσεις με τον κύριο Τάσο Λουκά δέχθηκαν να διαπραγματευτούν με τη νέα τάξη πραγμάτων, το μέλλον του site. Ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους.

''Oσον αφορά σε δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων που κάνουν λόγο για πόλεμο στον Αίαντα και… μεροκάματα σε site, ας γράψουν αν μπορούν και ονόματα για να μην κρύβονται πίσω από επιστολές και γνώμες... τρίτων. Μαθήματα δημοσιογραφίας, οι δημοσιογράφοι που έχουν γεννηθεί στη Σαλαμίνα και έχουν στηρίξει τον Αίαντα δεν δέχονται. Κυρίως από δημοσιογράφους που δεν μπορούν να πατήσουν το πόδι τους στο νησί''
Απο: aiasfc.gr

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress