Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Το salamispress Πρωτοπορεί στην Μπλογκόσφαιρα με την νέα υπηρεσία !!!

salamispress Από της 27/7/08 οι αναρτήσεις που δημοσιεύονται στο salamispress αρχειοθετούνται κατά ΣΥΝΤΑΚΤΗ .
Αυτό σημαίνει ότι κάθε μήνυμα η σχόλιο που θα αναρτούμε στην κεντρική σελίδα του salamispress θα αρχειοθετείται σε προσωπική σελίδα του κάθε ΣΥΝΤΑΚΤΗ…..(εφόσον φέρει όνομα η ψευδώνυμο ….όχι στα Ανώνυμα διότι όπως καταλαβαίνετε δεν θα ήταν δυνατόν) και σε κάθε σας ανάρτηση θα υπάρχει στο τέλος ένα λινκ που θα οδηγεί σε αυτήν την σελίδα .
Ελπίζουμε να σας ευχαριστήσουμε με αυτήν την νέα υπηρεσία και ο στόχος μας είναι πάντα το salamispress να ανήκει σε εσάς και εσείς να το χρησιμοποιείται ωσάν δικό σας .
γράφω, άρα..e-πάρχω! περιμένουμε τα σχόλια σας

Σχόλια:
agapite blogger poli kali i kinisi sou...mipos 8a itan kalitero na itan arxeio8etimena ana katigoria?ennoo gia pio eukola..den ksero mia gnomi leo
 
Αγαπητή mini καλώς όρισες στο salamispress εδώ το blog ανήκει στους συντάκτες που αναρτούν τα μηνύματα και τα σχόλια τους , που τις πιο πολλές φορές αφορούν το Νησί μας την Σαλαμίνα .
Η καινούρια υπηρεσία μας έγινε για αυτό ακριβός το λόγω για να έχουν ο καθένας την δικιά του/ης σελίδα με όλες τις αναρτήσεις του/ης για όπιο θέμα και να έχει σχολιάσει η αναρτήσει .
Σου αρέσει σαν ιδέα, τώρα εμείς το κάναμε πράξη , salamispress .
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress